Araç satın almak için henüz geç değil! Renault, duyurdu! Yeni Taliant için 100 bin TL'lik kredi desteği verilecek!

Senenin son kampanyasını duyuran araç üretici firma Renault, sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyen tüketiciler için yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. İşte detaylar…

Yükselen grafikleri sebebi ile ekonomi piyasalarının yanı sıra gündelik hayat şartlarını da alt üst eden döviz kurları ile altın fiyatları, özellikle otomotiv sektöründe büyük tahribatların ortaya çıkmasına sebep oldu. Geçtiğimiz senenin son çeyreğinde kayda geçen yükselen grafikler sebebi ile artan yedek parça maliyetleri, başta sıfır kilometre araçlarda olmak üzere ikinci el araçlarda da yüksek oranlı zamların gözlenmesine yol açtı. Ek olarak pandemi döneminde ortaya çıkan çip probleminin çözülememesi sebebi ile bazı tedarik problemlerinin de yaşanması, araç satış piyasasında işlerin durma noktasına gelmesine neden oldu.

Bir süredir bütçelerine uygun araç bulmak konusunda oldukça zorlanan hatta bulamayan tüketiciler, geçtiğimiz ay yürürlüğe girmiş olan ÖTV matrah düzenlemesi sayesinde bir an için umutlanırken indirim uygulanan araçların birçoğunun bayilerde bulunmaması sebebi ile uygun fiyatları araç sahibi olma planlarını tekrar ertelemek durumunda kaldı.

Sene sonuna doğru araç piyasasına ilişkin sorgulamalar artarken 2023 yılının yeni zamlarından da çekinen vatandaşlar köşeye sıkıştıkları bu konu hakkında bir çıkar yol aramaya devam ederlerken beklenen destek haberi Renault’tan geldi. Ülkemizde Bursa’da fabrikası bulunan Fransız otomobil devi, aralık ayı içerisinde geçerli olacak olan yeni araç kampanyasını tüketiciler ile paylaştı.

RENAULT’TAN YENİ TAILANT KAMPANYASI!

Araç satın almak için henüz geç değil! Renault, duyurdu! Yeni Taliant için 100 bin TL'lik kredi desteği verilecek!

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde milyonlarca tüketici tarafından tercih edilen araç modellerine sahip olan araç üretici firma Renault, aralık ayı kampanyasını duyurdu. Sene bitmeden sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyen tüketicilere yeni Taliant araç için düzenlediği kredi kampanyasını tanıtan firma, detayları paylaştı.

Fransız Renault’un resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuş olan yeni kampanya haberine göre sene bitmeden sıfır kilometre Taliant satın almak isteyen tüketicilere, 100 bin TL’ye kadar yüzde 0,99 faizli ve 12 ay vadeli kredi hizmetinin sunulacağı bilgisi kaydedildi.

RENAULT TALIANT KREDİ KAMPANYASI AYLIK TAKSİT ÖDEMESİ

Satışta ek olarak peşinat isteyeceğini belirten Renault, 100 bin TL’lik kredi hizmeti karşılığında ödenmesi gereken aylık taksit tutarını, 9.019 TL olarak açıkladı.

Araç satın almak için henüz geç değil! Renault, duyurdu! Yeni Taliant için 100 bin TL'lik kredi desteği verilecek! ile ilgili etiketler Renault Kampanya