Araç sahiplerine akaryakıt harcamalarını bedavaya getirme fırsatı açıklandı: Bunu yapanlar 75 TL’lik akaryakıtı bedavaya alıyor!

Akaryakıt fiyatlarının yüksek olması, araç sahipleri için can sıkıcı oluyor. Ancak Ziraat Bankası tarafından düzenlenen bir kampanya ile harcamaların bir kısmını bedavaya getirmek de mümkün oluyor. Bu kampanyadan yararlananlar 75 TL tutarında akaryakıtı bedavaya alıyor. İşte detaylar…

Akaryakıt fiyatları son zamanlarda ciddi anlamda arttı. Bu artışlar araç sahiplerinin özgürce trafiğe çıkmasını ve seyahat etmesini engelliyor. Araç sahipleri yapacakları yolculuklarda daha az şahsi araçlarını tercih ediyor. Toplu taşıma kullanımı yaygınlaşıyor. Ancak Ziraat Bankasından araç sahiplerini sevindirecek bir haber geldi.

Ziraat Bankası duyurduğu kampanya ile araç sahiplerinin tasarruf sağlamasına yardımcı olacak. Banka tarafından düzenlenecek kampanya sayesinde araç sahipleri 75 TL indirimli şekilde akaryakıt alacak. Araç sahiplerinin bu kampanyadan yararlanmak için ilk olarak puan biriktirmesi gerekiyor. Biriken puanlar akaryakıt indirimi olarak kullanılabiliyor.

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI

Ziraat Bankası müşterisi olanlar, araçları için avantaj sağlayan bir kampanyadan yararlanabiliyor. Bu kampanya Bankkart kullanıcıları için sunuluyor. Kampanya kapsamında harcamaların Bankkart posundan yapılması gerekiyor. Tek seferde 250 TL ve üzerinde akaryakıt alımı sayısı dörde ulaştığında 75 TL’lik Bankkart lira kazanılıyor.

Ziraat Bankasının bu kampanyası araç sahiplerine ciddi anlamda tasarruf imkânı sunuyor. Kampanya kapsamında harcamaların farklı günlerde yapılması gerekiyor. Aynı gün yapılan harcamaların sadece bir tanesi kampanya kapsamında değerlendirilebiliyor. Toplamda 250 TL ve üzerinde 4 akaryakıt alımı yapılması gerekiyor. Bankkart’ın ücretsiz kartları kampanya kapsamında kullanılamıyor.

KAMPANYA NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK?

Araç sahiplerine akaryakıt harcamalarını bedavaya getirme fırsatı açıklandı: Bunu yapanlar 75 TL’lik akaryakıtı bedavaya alıyor!

Kampanya 1 Nisan tarihinde başladı. 15 Mayıs tarihine kadar devam edecek kampanyadan bu tarihten sonra yararlanmak mümkün olmuyor. Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil ve Bankkart internet sitesi üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Kampanya katılım başvurusunu yapanlar anlaşmalı benzin istasyonlarında harcamalarını gerçekleştirmesi gerekiyor.

Kampanya kapsamında Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak kullanıcıları yararlanabiliyor. Bankkart Business müşterileri de kartı kullanarak akaryakıt harcamalarını da bedavaya getirebiliyor. Ücretsiz Bankkart bu kampanya kapsamında kullanılamıyor. Kampanya 15 Mayıs’ta sona ereceği için bu tarihten sonra puan kazanmak mümkün olmuyor.

Araç sahiplerine akaryakıt harcamalarını bedavaya getirme fırsatı açıklandı: Bunu yapanlar 75 TL’lik akaryakıtı bedavaya alıyor! ile ilgili etiketler Akaryakıt Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.