Apple Store büyük sürpriz için kapandı! Büyük sürpriz ne?

Apple Store büyük sürpriz için kapandı. Siteye girmek isteyenler 'Size güzel bir süprizimiz var. Ve görmeniz için sabırsızlanıyoruz. Saat 18:01'den itibaren...' notunu görüyor. Peki büyük sürpriz ne?

Apple Store büyük bir sürprizimiz var dedi ve kapandı. Sürprizi merak edenler akşam saat 18:01'i bekliyor. Sitede süprizin bu saattte açıklanacağı belirtiliyor. Bu gün Apple Store'a girmeye çalışanlar, servisin bir süreliğine kapalı olduğu yazısını gördüler. Servisin açılmasından sonra Apple'ın sürpriz bir duyuru yapması bekleniyor.Sosyal medyada sürprizin ne olduğu hakkında çeşitli iddialar var ama şu ana kadar net bir şey yok.

Apple_Store_KapandA

Büyük etkinlikler veya duyurular öncesi kapatılan Apple Store, açıldıktan sonra yeni ürünlere özel içeriklerle doluyordu. Apple, daha öne bugün için herhangi bir etkinlik planı yapmamasına rağmen Apple Store'un bir süreliğine kapalı kalacağını açıkladı. "Sizin için mağazamızda çok özel bir şeyimiz var. Ve size göstermek için sabırsızlanıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar gelin." şeklinde bir yazıyla kullanıcılarını karşılayan Apple'ın sürprizine dair beklentiler de arttı.

Yapılacak duyuruya dair herhangi bir ipucu vermeyen şirketin ne duyurabileceğine dair söylentiler de aldı başını gitti. Bu günün gündemi Apple'ın büyük sürprizi oldu. Daha önce 128GB iPhone SE söylentileri çıkmıştı. SE serisine yeni bir telefon ekleyeceği de konuşulan Apple'ın duyuruyu bugün yapabileceği söylendi. Diğer taraftan Apple hayranları tarafından uzun süredir beklenen yeni iPad'lerin duyurulma tarihinin de bugün olabileceğine dair tartışmalar yapılmaya başlandı.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için kırmızı renkli yeni tasarımın da yapılabileceğine dair söylentiler de bu haberler arasında yerini alırken, bir başka grup da yapılacak duyurunun Apple'ın uzun süredir inşa ettiği Apple Campus'un açılışı olabileceği söylendi. Bugün TSİ 15.00 ve 23.00 arasında kapalı kalacak mağazanın, 23.00'dan sonra yeni sürpriziyle birlikte geri döneceği de söylendi.Teknoloji meraklıları şimdiden saat 18:01'i iple çekiyor.

Apple Store büyük sürpriz için kapandı! Büyük sürpriz ne? ile ilgili etiketler Apple apple store sürpriz kapandı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.