Apartmanlar Yarışıyor başvuru nasıl yapılır? Apartmanlar Yarışıyor başvuru formu

TV8 ekranlarında 10 Ağustos Pazartesi tarihinde başlayacak olan Apartmanlar Yarışıyor programı büyük bir merakla beleniyor. Sunuculuğunu Ümit İbrahim Kantarcılar ile hafta içi her gün TV8’de ekranlarında yayınlanacak olan Apartmanlar Yarışıyor programı saat 16.15’te izleyenleri ile buluşacak.

TV8 ekranlarının yeni yarışma programı Apartmanlar Yarışıyor, 10 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Apartman sakinleri ile Apartmanlar Yarışıyor başvuru nasıl yapılır sorusuna cevap arıyor. İşte TV8 Apartmanlar Yarışıyor başvuru formu

Kendi apartmanından takımını kurarak sofrasını hazırlayan apartman sakinleri karşı apartman ile mücadele edecek. Rakip apartmanlardan en lezzetli menüyü hazırlayan büyük ödülün sahibi olacak.

APARTMANLAR YARIŞIYOR BAŞVURU NASIL YAPILIR? APARTMANLAR YARIŞIYOR BAŞVURU FORMU 2020

TV8 ekranlarında yayınlanan Apartmanlar Yarışıyor programı için başvurular devam ediyor. Apartmanlar Yarışıyor programına katılımcı olmak ve başvuru yapmak için talya@talyaproduksiyon.com 0545 380 77 74 nolu iletişim adres ve telefonlarını kullanabilirsiniz.

Talya Produksiyon imzası taşıyacak olan Apartmanlar Yarışıyor programı için Türkiye’nin en hamarat apartmanında yaşayan kişiler aranacak. Birçok açıdan apartman incelenecek ve en işlevsel en beğenilen apartman ciddi bir ödülün sahibi olacak. Apartmanlar Yarışıyor programının sunuculuğunu ise yakışıklı oyuncu ve sunucu Ümit İbrahim Kantarcılar gerçekleştirecek.

Apartmanlar Yarışıyor başvuru nasıl yapılır? Apartmanlar Yarışıyor başvuru formu ile ilgili etiketler Apartmanlar Yarışıyor Apartmanlar Yarışıyor başvuru Apartmanlar Yarışıyor başvuru formu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.