AÖL Sınav Sonuçları Ekranı | Açıköğretim Lisesi Sınav sonuçları açıklandı!

MEB Açıköğretim Lisesi sınav sonuçlarını erişime açtı. Online olarak yapılan sınav Aralık ayının ilk haftası yapıldı. Heyecanlı bekleyişin son bulduğu AÖL' sınav sonuçlarıyla birlikte öğrenciler de AÖL sınav sonuç ekranı araştırması da başladı.

AÖL Sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş bitti. Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Açıköğretim Lisesi güz dönemi sınavı online olarak yapılmış ve ardından değerlendirme aşamasına geçilmişti. Açık Lise sınav sonuçları erişime açıldı.

Öğrencilerin "http://aolweb.aol.meb.gov.tr" sitesi üzerinden görüntüleyebileceği AÖL sınav sonuçlarına nereden bakılır?

Sınava Katılan Öğrenciler, AÖL sınav sonuçlarına http://aolweb.aol.meb.gov.tr" sitesi üzerinden Açık lise öğrenci girişi yapılarak sorgulama sayfasından ulaşabilecek. Öğrenciler, Açık Öğretim Lisesi internet sitesi üzerinden TC kimlik numarası ile öğrenci girişi yaparak erişim sağlayabilir.

AÖL GİRİŞ SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından değerlendirilen AÖL sınav sonuçları sürecin tamamlanmasının ardından öğrencilerin hizmetine açıldı.

AÖL Sınav Sonuçları Ekranı | Açıköğretim Lisesi Sınav sonuçları açıklandı! ile ilgili etiketler AÖL aöl sınav sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.