AÖF soruları ve cevap anahtarı 2024 yayınlandı mı? 2. dönem AÖF soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Yarıyılı Ara Sınavları, 23-24 Mart 2024 tarihlerinde düzenleniyor. Sınavlara giren öğrenciler, büyük bir heyecanla "AÖF soru ve cevap anahtarı yayınladı mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı... İşte ayrıntılar...

Binlerce adayın katılımıyla gerçekleşecek olan sınavda, ön lisans ve lisans eğitimlerini uzaktan eğitimle tamamlayan öğrenciler, dönemin ilk sınavlarına girecekler. Her ders için 20 soru sorulacak ve öğrencilere 30 dakika süre verilecek. Vize sınavının ardından öğrenciler, sınav puanlarını değerlendirmek amacıyla AÖF soru ve cevapları ile doğru cevap sayıları hakkında bilgi alabilecekler. Bu çerçevede "AÖF soru ve cevapları 2024 yayınlandı mı?" sorusu büyük bir heyecanla araştırılıyor.

AÖF soruları ve cevap anahtarı 2024 yayınlandı mı? 2. dönem AÖF soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?

AÖF bahar dönemi ara sınav soruları ve cevap anahtarlarının 1 hafta içinde paylaşılacağı planlanıyor.

AÖF güz dönemi vize sınavında çıkan tüm derslere ait sorular, eKampüs sistemine yüklendikten sonra erişime açılıyor. TCKN ve şifrenizle oturum açarak, https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024?

AÖF takvimine göre, sınavlar 23-24 Mart'ta düzenlenecek. Sınav sonuçları, yaklaşık 15 gün sonra, yani Nisan 2024 başlarında, Öğrenci Girişi sayfasında yayınlanacak. Sonuçlar ayrıca Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adreslerinden de erişilebilir olacak. Ara sınav sonuçlarının 7 Nisan'a kadar açıklanması bekleniyor.

AÖF soruları ve cevap anahtarı 2024 yayınlandı mı? 2. dönem AÖF soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? ile ilgili etiketler AÖF Açıköğretim Fakültesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.