AÖF sınav tarihleri ne zaman? AÖF sınav takvimi nasıl?

AÖF sınav tarihleri sonunda belli oldu. Açıköğretim Anadolu Üniversitesi (AÖF) sınav takvimi açıklandı. Peki, AÖF sınav tarihleri ne zaman, AÖF sınav takvimi nasıl merak ediliyor. AÖF sınav tarihleri ve detaylar haberimizde.

AÖF sınav tarihlerinin ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyordu. Online yapılan sınavlar için binlerce Açıköğretim öğrencisi heyecanlı bekleyişin sonuna geldi. AÖF sınav tarihler ve takvimi açıklandı.

Güz dönemi için AÖF sınavlarının tamamlanmasının ardından şimdi sıra final sınavlarına geldi. Online olarak gerçekleştirilecek olan sınavlar Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF öğrencileri için sınav tarihleri ve sınav takvimi belli açıklandı.

AÖF sınav tarihleri ne zaman? AÖF sınav takvimi nasıl?

2021 AÖF sınav tarihleri ne zaman? AÖF sınav takvimi nasıl?

AÖF sınav giriş bilgileri kurum tarafından sonunda yayımlandı. AÖF tarafından yapılan açıklamada, '2020-2021 Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavları Sınav Giriş Bilgisine Öğrenci Otomasyonu üzerinden erişebilirsiniz.' açıklaması yapıldı.

AÖF Yarıyıl dersleri ve 5.yarıyılda okutulan fark dersleri sınav tarihleri:

-16 Ocak 2021 Cumartesi

-17 Ocak 2021 Pazar

-18 Ocak 2021 Pazartesi

-3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri sınav tarihleri:

-23 Ocak 2021 Cumartesi

-24 Ocak 2021 Pazar

-25 Ocak 2021 Pazartesi

AÖF Giriş Ekranına Gitmek İçin Tıklayınız.

AÖF sınav tarihleri ne zaman? AÖF sınav takvimi nasıl? ile ilgili etiketler aöf sınav tarihleri AÖF sınav takvimi ne zaman nasıl
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.