AÖF dönem sonu sınavı online mi? AÖF bahar dönemi final sınavı online mı olacak?

AÖF dönem sonu sınavı online mi olacak, AÖF bahar dönemi final sınavı online mı olacak soruları merak ediliyor. 26 Nisan 2021 günü belli olan AÖF final sınavı online mi olacak sorularının yanıtı haberimizde.

AÖF DÖNEM SONU SINAVI ONLİNE Mİ OLACAK?

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı 2 ve 6. yarıyıl dersleri için 10-11-12 Nisan 2021 , 4 ve 8. yarıyıl dersleri için 17-18-19 Nisan 2021 tarihlerinde uygulandı. Bahar dönemi ara sınavları çevrimiçi online olarak yapılmıştı.

AÖF sınav tarihleri ne zaman? AÖF bahar dönemi sınavları online mı olacak? AÖF  sınav takvimi | Gündem Haberleri

 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar dönemi dönem sonu final sınavlarının da online yapılması bekleniyor. Ancak henüz resmi bir açıklama gelmedi.

 

 

AÖF dönem sonu sınavı online mi? AÖF bahar dönemi final sınavı online mı olacak? ile ilgili etiketler AÖF aöf dönem sonu sınavı online mi olacak aöf bahar dönemi final sınav online mi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.