Antalyaspor, Portekizli kaleci Diogo Sousa ve Hollandalı sağ bek Sherel Floranus'u kadrosuna kattı

Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor, kadrosunu 2 genç isimle güçlendirdi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın izlediği isimlerden olan Portekizli kaleci Diogo Sousa 4, Hollandalı sağ bek Sherel Floranus ise 3 yıllık sözleşme imzaladı...

Antalyaspor, yeni transferleri Hollandalı sağ bek Sherel Floranus ile Portekizli kaleci Diogo Sousa için imza töreni düzenledi. Kırmızı-Beyazlı kulübün Döşemealtı ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleşen törende Floranus ile 3, Sousa ile ise 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Antalyaspor Asbaşkanı İsmail İltemir, törende yaptığı konuşmada, "Yeni transferlerimizin Antalyaspor formasıyla uzun süre başarı elde etmesini temenni ediyoruz. Futbolcularımıza başarılar diliyoruz" diye konuştu.

İki transferin de teknik direktör Ersun Yanal'ın izleme listesinde olduğu, tecrübeli çalıştırıcı tarafından yakından tanındığı öğrenildi.

SPORTİNG'İN B TAKIMINDAN ALINDI

Sporting altyapısından yetişen ve geçen sezon Portekiz Ligi'nde şampiyon olan Lizbon ekibinin B Takımı'nda forma giyen 22 yaşındaki kaleci Diogo konuşmasına Türkçe olarak "Merhaba" diyerek başladı..

Antalyaspor'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden Sousa, "Burası benim için çok iyi bir fırsat olacak. Kendi adıma bireysel katkılarla Antalyaspor'a en iyi hizmeti vermek için buradayım." ifadelerini kullandı.

Antalyaspor, Portekizli kaleci Diogo Sousa  ve Hollandalı sağ bek Sherel Floranus'u kadrosuna kattı

Son 3 sezondur Hollanda'nın Heerenveen takımında forma giyen ve 1 Temmuz'da boşa çıkan  Sherel Floranus ise "Antalyaspor'un önemli başarılar elde etmek istediğinin farkındayım. Taraftarın ateşli, tutkulu olduğunu biliyorum. Ben de onlar için elimden geleni sahada yapacağım. Şehirde Antalyaspor bayraklarını gördüm. Ben de taraftara layık olacağım." diye konuştu.

Antalyaspor, Portekizli kaleci Diogo Sousa ve Hollandalı sağ bek Sherel Floranus'u kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal Diogo Sousa Sherel Floranus
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.