Antalyaspor - Fenerbahçe maçı canlı radyo yayını dinle

Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında 3 puan arıyor. Mücadeleyi sitemizden canlı olarak radyo yayını ile sitemizden dinleyebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor’un konuğu oluyor. Şampiyonluk adaylarının kazandığı haftada sarı-lacivertlilerin puan kaybına tahammülü kalmazken Antalyaspor da Rıza Çalımbay'ın gelmesinden sonra mağlubiyet yüzü görmedi. Hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği zorlu mücadeleyi Lig TV canlı olarak yayınlayacak.

CANLI RADYO YAYINI

İLK 11'LER

ANTALYASPOR:

Fornezzi, Celustka, Chico, Diego, Sakib, Zeki, Yekta, Danilo, Deniz, Mbilla, Eto'o.

FENERBAHÇE:

Volkan Demirel, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper Volkan Şen, Lens, Sow.

41. MAÇ

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig’de 41. kez karşı karşıya geliyor. İki takım arasında geride kalan 40 maçın 28’ini Fenerbahçe, 5’ini Antalyaspor kazandı, 7 karşılaşma da berabere sona erdi. Fenerbahçe’nin 77 golüne, Akdeniz temsilcisi 34 golle karşılık verdi. Geçen sezon İstanbul’da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı, Antalya’da ise gülen taraf 4-2’lik skorla ev sahibi ekip oldu.

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı canlı radyo yayını dinle

EKSİKLER

Fenerbahçe’de, kasık bölgesinde ağrıları olan Robin van Persie'nin dinlendirilirken forvette Sow'un forma giyiyor. Ağrıları süren Mehmet Topal'ın ise iğneyle oynayacak.

Antalyaspor'da ise sakatlığı süren Ferhat ile cezalı olan Charles forma giyemeyecek.

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Antalyaspor Fenerbahçe canlı radyo yayını dinle Lig TV
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.