Antalya 16 Aralık okullar tatil mi? Cuma hangi illerde okullar tatil?

Yoğun sağanak yağış nedeniyle 14 Aralık tarihinde Antalya'da okullar tatil ilan edilmişti. Öğrenciler ve veliler şimdide Antalya'da 16 Aralık okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaktadır. Peki, Yarın 16 Aralık Cuma hangi illerde okullar tatil?

Antalya’da yarın 16 Aralık okullar tatil mi sorusuna cevap aranmaktadır. Hava durumuna bağlı olarak yoğun sağanak yağış ve sel riskli nedeniyle Antalya’da bazı ilçelerde okullar 14 Aralık Çarşamba gününde tatil ilan edilmişti.

14 Aralık tarihinde Antalya'da okulların tatil olacağına yönelik Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Manavgat, Serik ve İbradı İlçelerimizde beklenen şiddetli sağanak yağıştan dolayı resmi ve özel her kademedeki okullarımızda, 14/12/2022 Çarşamba günü bir gün süreyle eğitime ara verilmiştir." denildi.

Antalya 16 Aralık okullar tatil mi? Cuma hangi illerde okullar tatil?

16 Aralık Okullar Tatil Mi?

Antalya’da yarın 16 Aralık Cuma gününde okulların tatil ilan edilmediği konusunda henüz net bir açıklama yayınlanmadı.

Antalya 16 Aralık okullar tatil mi? Cuma hangi illerde okullar tatil? ile ilgili etiketler Okul tatil 16 Aralık cuma Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.