Antalya 13 Aralık okullar tatil mi? Salı hangi ilçelerde okullar tatil?

Antalya’da yaşanan sel felaketi nedeniyle 13 Aralık okullar tatil mi sorusu öğrenciler ve veliler tarafından merak edildi. Yoğun sağanak sebebiyle Antalya Valiliği’nden bir son dakika açıklaması geldi. Yarın 13 Aralık hangi iller ve ilçelerde okullar tatil?

Antalya’nın Kumluca ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle öğrenciler ve veliler yarın 13 Aralık okullar tatil mi sorusunun yanıtını aramaya başladı. Yapılan son açıklamalar doğrultusunda Antalya’nın bazı ilçelerinde son 60 yılın en çok yağışı bu bölgeye düştü.

ANTALYA 13 ARALIK OKULLAR TATİL Mİ?

Antalya’da Pazar günü öğleden sonra başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağışlar sonrasında dereler taştı ve Kumluca’da sular merkeze doğru gelerek sele neden oldu. Kumluca Kaymakamı ve Finike Kaymakam Vekili Tekin Erdenir, sel sebebiyle Kumluca ve Finike'de ilk ve orta dereceli okullarda 12 Aralık Pazartesi günü eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Antalya 13 Aralık okullar tatil mi? Salı hangi ilçelerde okullar tatil?

Antalya ilinin Kumluca ve Finike ilçelerinde yarın 13 Aralık Salı günü okulların tatil olup olmadığı ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.

 

Antalya 13 Aralık okullar tatil mi? Salı hangi ilçelerde okullar tatil? ile ilgili etiketler Antalya Finike Kumluca Okul tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.