Annemizi Saklarken hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor?

Annemizi Saklarken hangi kanalda sorusu gündemde. Star'ın yeni dizisi bu akşam görücüye çıkıyor. Hande Doğandemir ve Kutsi'li Annemizi Saklarken konusu, oyuncuları ve çekim yerleri ile merak konusu oldu.

Her Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Annemizi Saklarken hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Birçok bakımdan tüm aile ilişkilerini sorgulayacak olan dizide Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hatice Aslan gibi yıldız isimler de yer alıyor. Peki Annemizi Saklarken nerede çekiliyor?

Hande Doğandemir'in Handan ve Kutsi'nin Dündar karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacağı dizinin çekim yerleri de merak konusu oldu.

ANNEMİZİ SAKLARKEN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR

ANNEMİZİ SAKLARKEN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Heyecanla beklenen Annemizi Saklarken 8 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanıyor. Dizinin çekimleri İstanbul Nişantaşı ve değişik yerlerde çekiliyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN HANGİ KANALDA?

Star TV'de ekrana gelen Annemizi Saklarken Çarşamba akşamları saat 20:00'da yayınlanıyor.

Annemizi Saklarken hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Star TV annemizi saklarken nerede çekiliyor annemizi saklarken hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.