Annelerden HDP'ye tepki! Bunlar çocuk değil miydi?

Türkiye, günlerdir 6 yaşında nikâh kıyılarak istismar edilen H.K.G’yi konuşurken toplumun tüm kesiminde tepkiler yağdı. Fakat bu konuda konuşmaya bile hakkı olmayan HDP hadsiz bir şekilde Meclis’i göreve çağırdı. Oyun çağındaki çocuklar dağa kaçırılmasını görmezden gelen HDP’nin ikiyüzlülüğünü gözler önüne seriyor.

Üç yıldan fazla süredir eylem Diyarbakır’da annelerinin çocuklarını dağa kaçıran terör örgütü PKK’nın yaptıklarına göz yuman HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş “Bu Meclis’in daha önemli bir görevi yok. Eğer çocuklarımıza bu saldırıları yapanların peşine düşmeyeceksek, toplumu korumayacaksak siyaset niye var? Yere batsın böyle siyaset” diye konuşma yaptı.

Beştaş’ın partisi, defalarca oyun çağındaki çocukları dağa götürüp PKK’nın pençesine atarken suçüstü yakalandı. Aynı HDP, Diyarbakır’da evlatlarını isteyen anneleri tehdit etti. Bin 200 gündür HDP binası önünde eylem yapan 340 anne, ikiyüzlülüğe isyan etti.

Türkiyegazetesi'nin haberine göre: Diyarbakır annelerinin gözyaşı döktüğü çocukların çoğu 18 yaşın altında. Hakkârili Hamza Adıyaman 2016’da dağa götürüldüğünde daha 9 yaşındaydı. Kaçıran HDP’liler “Zap Suyu’na düştü, öldü” dediler. Hamza’nın kampta fotoğrafı çıktı. Siirtli Mikail Sadık da 10 yaşındaydı. 2005’te kaçırıldı. Vanlı ortaokul öğrencisi Zührete Durak ve Muşlu Rozelin Uygaç 11 yaşındaydı. Simit satıp harçlığını çıkartan Okan Gökküş’u 12 yaşında dağa götürdüler.

ANNELER TEPKİ GÖSTERDİ: BİZİM İÇİN DE BİR ŞEYLER SÖYLEYİN

HDP’li isimlere Diyarbakır’da nöbet tutan ailelerden tepki var.

Diyarbakırlı Süleyman Aydın: 6 yaşındaki kız çocuğu evlendirildi diye dünyayı ayağı kaldırdılar, bizim burada 7-8 yaşındaki evlatlarımız terör örgütüne gittiğinde neden dünyayı ayağı kaldırmadılar. Bizim çocuklarımız insan değiller mi neden bize destek vermiyorlar? Biz burada HDP’den evlatlarımızı istiyoruz, asla kapılarından kalkmayacağız. Bizim çocuklarımızı da gündeme getirsinler, niçin konu HDP olunca susuyorlar?

PKK TACİZİ TERÖRİST İFADESİNDE

PKK’nın dağa kaçırdığı çocukları nasıl istismar ettiği, teslim olan teröristlerin ifadelerine yansıdı. Bir kadın terörist, ilişkiye zorlandığını, hamile kaldığını, örgütün doğan çocuğa Avrupa’da satmak üzere el koyduğunu anlattı.

M.L.G. isimli terörist 2016’da 16 yaşındayken tecavüzüne uğradığını söyledi.

2018’de G.C. isimli terörist, çocuk yaştaki kızların istismar edildiğini belirtti.

F.T. isimli bir terörist eski örgüt mensuplarının örgüte yeni katılan ve yaşı küçük erkek örgüt mensuplarına tecavüz ettiklerini söyledi.

 

Annelerden HDP'ye tepki! Bunlar çocuk değil miydi? ile ilgili etiketler HDP Diyarbakır anneleri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.