Anne dizisi 9 Mayıs fragmanı yayınlandı! Zeynep zor durumda...

Anne dizisinin 9 Mayıs'ta yayınalacak. Anne yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölümde Turna'dan af dileyen Zeynep'in küçük kız tarafından affedilip edilmeyeceğini netlik kazanacak. İşte Anne dizisi hakkında merak edilen her şey...

Anne dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Anne 9 Mayıs salı akşamı yayınlanacak. Turna'dan af dileyen Zeynep'in küçük kız tarafından affedilip edilmeyeceğini gösterecek. Ormanlık alanda karşılaşan Zeyneıp ve Şule arasında duygusal bir konuşma yaşanacak. Şule ile görüşen Zeynep, ona Turna'yı kendisinden kaçırmamasını isteyecek.

Anne dizisinde 2 Mayıs günü yayınlanan bölümde "Sen istesen de istemesen de ben senin annenim sen de benim kızımsın" diyen Zeynep, Turna'nın ağlamasına neden oldu. Anne dizisi izleyicilerden son bölümü ile tam not aldı.

Anne dizisi son bölümde Turna adı ile anılmak istemeyen Melek, Zeyne'in bu şekilde seslenmesiyle yine kendisine bakamdı. Önceki bölümde “Benim adım Melek” diyen küçük kız Zeynep’in yanından ayrılmıştı. Anne dizisinin yeni bölüm fragmanın cumartesi günü yayınlanması bekleniyor. Tv izleyicileri için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

anne

ORMANLIK ALANDA KARŞILAŞACAKLAR

Turna ile barışmaya kararlı olan Zeynep önce Şule’nin yanına gidecek ardından da Turna ile konuşmak istediğini belirtecek. Zeynep’in Turna ile olan ilişkisine karşı olan Şule ise “Sen Melek’in nesi oluyorsun ki” diyecek. Şule’ye onu hiç affetmeyeceğini söyleyen Zeynep, “Ne istiyorsun” yanıtını alacak. Bunun üzerine Turna ile görüşmek istediğini yineleyen Zeynep, küçük kızın haberi olmadan karşısına çıkacak. Zeynep’i bir anda karşısında gören Turna ise adıyla seslenmediği sürece annesinin yüzüne bakmayacak. “Sen benim kızımsın” sözlerinin ardından ağlamamak için kendisini zor tutan Turna’nın Zeynep’i affedip affetmeyeceği gelecek bölümde ortaya çıkacak.

ÖNCEKİ BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

Turna’nın öldüğünü düşünen Zeynep erkek arkadaşına evlat edinme fikrinden bahsederken daha hızlı bir aile olacaklarını öğrenen adam büyük sevinç yaşadı. Gönül’ün yaptığı itirafın ardından küçük kızın yaşadığını öğrenen adam durumu eşine açıklamakta zorlandı. Turna’nın mezarını ziyarete giden Zeynep ise yaşarken ona sahip çıkamadığı için kendisinden af diledi. Eşinin yaptığı açıklamanın ardından Melek’in yaşadığı öğrenen Zeynep, konuşma öncesi gittiği yurtta küçük çocuklarla vakit geçirdi. Zeynep’i karşılamak için yurda elinde bir çiçekle giden Melek ise onu başka çocukları severken görünce elindeki çiçeği yere attı ve bölgeden uzaklaştı. İkilinin arasında yanlış anlaşılma yüzünden devam eden kırgınlık ise bir süredir devam ediyor.

Anne dizisi 9 Mayıs fragmanı yayınlandı! Zeynep zor durumda... ile ilgili etiketler Anne 9 Mayıs anne dizisi zeynep
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.