Anne dizisi 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizi final mi yapacak?

Anne dizisi 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı son bölümün ardından sosyal medyada en çok araranan oldu. Ayrıca Anne dizisinin final yapacağıda sosyal medyadaki bir diğer idddia oldu. Son bölümde Zeynep kötü haberi Turna'ya verince küçük çocuk gözyaşları içinde kaldı. Zeynep Turna'ya uzak bir ülkeye gitmesi gerektiğini söyledi. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte dizi hakkında merak edilen her şey...

Anne dizisi 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacaktır. Ayrıca dizinin final yapacağıda sosyal medyada çok konuşuluyor. Akşam gazetesi geçen hafta dizinin final yapacağını yazmıştı. Anne dizisinin yönetmen ve kadrosunda da değişikliğe gidilmişti. Yapımcı firmadan şu ana kadar net bir açıklama gelmedi. Anne dizisi son bölümde Zeynep Turna’yı kurtarmaya giderken çok ciddi bir trafik kazası geçirdi. Hastaneye götürülürken, yolda kalbi duracak kadar ağır yaralandı. Zeynep Turna'ya çok uzak bir ülkeye gideceğini söyleyince küçük kız gözyaşları içinde kaldı. Anne dizisinin yeni bölümü merakla beklenirken son bölüm özeti ise haber detayda...

Turna'yı yıkan haber: Anne dizisi son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
Anne yeni bölüm fragmanı 21 Mart tarihinde yayınlanan bölümde Zeynep'in kötü haberi Turna'ya vermesinden sonra merakla beklenirken olanlara anlam veremeyen Turna gözyaşları içerisinde kaldı. Bir süredir Cengiz belasıyla uğraşan Turna ve Zeynep, polis tarafından yarlanan Cengiz'in hastaneye gitmek zorunda kalmasıyla birlikte rahat bir nefes almış ve Turna kurtarılmıştı. Turna'nın sevincini yaşayamadan doktorlardan kötü bir haber alan Zeynep, Turna'nın hastane odasına çağrılmasını istedi. Odada yaptığı konuşmada uzak bir ülkeye gideceğini açıklayan Zeynep, Anne'nin 21 Mart'taki bölümünde Turna'yı yıkan haberi verdi. Peki, dizinin yeni fragmanı ne zaman yayınlanacak?

anne

Anne dizisi son bölümde Turna'ya çok uzaklara gideceğini ve bir daha gelmeyeceğini söyleyen Zeynep, Turna'yı oldukça üzerken hastalığını ondan saklamaya devam etti. Cengiz'in elinden kurtulduktan sonra Zeynep'in yanına koşan küçük kız Gönül ve Şule'nin de bulunduğu hastane odasında duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Anne'nin yeni bölümünün fragmanının 24 Mart Cuma günü yayınlanması beklenirken sevilen dizide önümüzdeki aylarda final yapacağı iddia edildi. İşte, salı günleri ekrana gelmeye devam eden dizide bu hafta yaşananlar.

Şule ile birlikte Turna'nın peşine düşen Zeynep rahatsızlandıktan sonra hastaneye kaldırılırken doktorlardan kötü haberi aldı. Turna'yı yanına çağırarak uzak bir ülkeye yerleşeceğini ve bir daha geri dönmeyeceğini söyleyen Zeynep'in konuşması Gönül'ü ve Turna'yı gözyaşları içerisinde bıraktı. Onsuz yaşayamayacağını söyleyen Turna, gitmemesi için Zeynep'e yalvardı.

ANNE DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Şule ile ayrılmasının ardından kendisine öfkelenen Cengiz, para için Turna’yı kaçırmış ve Zeynep’ten yüklü miktarda fidye talep etmişti. Cengiz’in teklifini çaresiz kabul eden Zeynep ise geçtiğimiz günlerde ekrana gelen bölümde hazırladığı para ile birlikte Cengiz’in söylediği yere gitti. Buluşma yerinde Şule’yi de gören Cengiz “Bunun ne işi var burada” diyerek paranın kendisine verilmesini talep etti. Parayı aldıktan sonra Turna’yı teslim edeceğini söyleyen Cengiz, polis ekiplerini bölgede görünce paniğe kapılarak kaçmaya çalıştı.

anne_dizisi

ANNE DİZİSİ 14 MART’TA EKRANA KİLİTLEDİ

Bu sezonun sonunda final yapacağı iddia edilen dizinin bugünkü bölümünde polis ekipleri tarafından vurulan Cengiz, Adapazarı’na kaçmak isterken gişelerde kameralara takıldı. Uzun yol sebebiyle aşırı kan kaybeden Cengiz için yardım isteyen Turna, Cengiz’in hastaneye götürülmesini sağladı. Turna’yı öldüreceğini söyleyen Cengiz, Zeynep ve Şule’ye son bir şans daha vermek istediğini belirtirken istediği yeni miktarla birlikte deniz kıyısında buluşmak istedi. Buluşmaya Gönül’ün gitmesi üzerine öfkeden çılgına dönen Cengiz, Turna’yı denize atmakla tehdit etti. Turna’nın bakıcısı olduğunu dile getiren Gönül böyle bir şey yapması halinde kendisini öldüreceğini belirtti.

Cengiz ile Şule ise fidye alış verişi esnasında yaptıkları kısa konuşmada Şule’nin her şeyi berbat ettiğini ifade etti. Turna’nın aralarının açılmasına neden olduğunu söyleyen Cengiz, Şule’ye yeni bir şans vermeyeceğini dile getirdi. Cengiz’in bayılmasının ardından telefonu eline alarak Zeynep’i arayan Turna güçlükle yaptığı görüşmede Adapazarı yolunda olduklarını söyledi. Turna’nın Zeynep’i aramasına oldukça bozulan Şule ise Zeynep’e karşı tavır almaya devam etti.

Anne dizisi 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizi final mi yapacak? ile ilgili etiketler anne dizisi 21. bölüm fragmanı anne dizisi final
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.