Ankaragücü Kocaelispor maç özeti izle 1-2!

Ankaragücü Kocaelispor maç özeti izle! Türkiye Kupası’nda Ankaragücü ile Kocaelispor arasında oynanan maçın geniş özeti ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Ankaragücü Kocaelispor geniş özet izle! Türkiye Kupası 3. turunda maçında Ankaragücü ile Kocaelispor takımları kozlarını Eryaman Stadyumu’nda paylaştı. Kupanın bu en önemli maçında Süper Lig takımlarından Ankaragücü, evinde 2. Lig ekibi Kocaelispor’u konuk etti.

Mücadelede ilk yarıda gol sesi çıkmazken Kocaelispor’un gollerini Mervan Yusuf Yiğit ve Erdinç Karakaş kaydederken Ankaragücü’nün golü ise Bolingi’den geldi. Kocaelispor deplasmanda aldığı 2-1'lik galibiyetle adını Türkiye Kupası'nda bir üst tura yazdırdı.

Ankaragücü Kocaelispor maçının geniş özetini ve gollerini maç bitiminde aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

ANKARAGÜCÜ KOCAELİSPOR MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ankaragücü Kocaelispor maç özeti izle 1-2! ile ilgili etiketler Ankaragücü kocaelispor Ankaragücü Kocaelispor maç özeti Ankaragücü Kocaelispor geniş özet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.