Ankaragücü Hatayspor Canlı izle ANK HTY Şifresiz Bein Sports 2 Canlı Maç izle

Ankaragücü Hatayspor maçını şifresiz izlemek için bekleyiş başladı. Ankaragücü Hatayspor derbisini şifresiz olarak Lig TV kanalından izlemek isteyen taraftarlar link arayışında.

Ankaragücü Hatayspor maçı canlı yayınla Bein Sports 2 ekranlarında yayınlanıyor. Süper Lig’de 12. hafta maçında Eryaman Stadyumu’nda Ankaragücü ile Hatayspor arasında oynanacak olan maç 30 Ekim Pazar akşamında saat 14.30’dan itibaren başlıyor. Futbol severler ise Ankaragücü Hatayspor maçını şifresiz canlı izlemek için link arıyor.

İstanbulspor galibiyetinin ardından Fenerbahçe 'ye kaybeden, Giresun deplasmanından 1 puanla dönen Ankaragücü, 8 puanla 17. sırada. Ömer Erdoğan yönetimindeki Sarı Lacivertliler, evinde kazanıp kötü gidişata son vermeyi ve alt sıralardan uzaklaşmayı istiyor.

Volkan Demirel yönetiminde son 4 maçından 3 galibiyet çıkaran, geçen hafta Beşiktaş 'ı 2-1'le geçen Hatayspor, 10 puanla 15. basamakta. Bordo Beyazlılar, Başkent'te kazanıp seri yakalamayı ve üst sıralara yaklaşmayı hedefliyor.

Ankaragücü Hatayspor Canlı izle ANK HTY Şifresiz Bein Sports 2 Canlı Maç izle

Digiturk aboneliği bulunan futbol severler Bein Connect platformu üzerinden Ankaragücü Hatayspor maçını şifresiz olarak canlı izleyebilirler.

Ankaragücü Hatayspor Maçı Şifresiz Yayınlayan Kanallar Listesi

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD

Ankaragücü Hatayspor Canlı izle ANK HTY Şifresiz Bein Sports 2 Canlı Maç izle ile ilgili etiketler Ankaragücü Hatayspor Spor Toto 1. Lig beIN Sports
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.