Ankaragücü Erzurumspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig’de 1. hafta maçında Ankaragücü ile Erzurumspor karşı karşıya geliyor. Her iki takım taraftarları da Ankaragücü Erzurumspor maçının ne zaman, saat kaçta ve şifresiz hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

Süper Lig’de sezonun ilk hafta maçında Ankaragücü evinde Eryaman Stadyumu’nda Erzurumspor’u ağırlıyor. Hakem Burak Şeker’in yöneteceği ve 13 Eylül 2020 Pazar günü saat 17.00’da başlayacak olan Ankaragücü Erzurumspor karşılaşması Bein Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Geçen sezonu 18. ve son sırada tamamlayan Ankara temsilcisi çıkan karar sonrasında küme düşmemiş ve tekrardan lige dahil edilmişti. Erzurumspor ise TFF 1. Lig’de sezonu 2. tamamlayarak Süper Lig’e çıkma başarısı göstermişti.

Ankaragücü Erzurumspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

İki takım daha önceden tarihlerinde 5 kez karşı karşıya geldiler. Ankaragücü bu maçlardan 2’sini kazanırken 3 maç ise beraberlikle sonuçlanmıştı. 24 Şubat 2019 tarihinde son oynanan mücadeleyi ise Ankaragücü sahasında 2-1 kazanmayı bilmişti.

ANKARAGÜCÜ ERZURUMSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Stat: Eryaman Stadyumu
Hakem: Burak Şeker
Tarih: 13 Eylül 2020 Pazar
Saat: 17.00
Yayın: Bein Sports

Ankaragücü Erzurumspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Ankaragücü Erzurumspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.