Ankara'daki büyük yangın 16 saatin sonunda kontrol altına alındı! Bilanço gün ağarınca ortaya çıktı...

Ankara Yenimahalle'deki sanayi bölgesinde çıkan yangın, 16. saatin sonunda kontrol altına alındı. Yangın alanında soğutma çalışmaları sürüyor.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Hurdacılar Sitesi’nde dün öğle saatlerinde başlayan, kuvvetli rüzgârın da etkisiyle çevreye sıçrayan yangının kontrol altına alınması ve çevredeki iş yerlerinin güvenliğinin sağlanması için çalışmalar gece boyunca devam etti.

Ankara'daki büyük yangın 16 saatin sonunda kontrol altına alındı! Bilanço gün ağarınca ortaya çıktı...

BİLANÇO ORTAYA ÇIKTI

İvedikköy Mahallesi, 3874'üncü Cadde'de bulunan geri dönüşüm firmasına ait açık alanda, dün saat 14.30 sıralarında, atık kağıt ve lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Ekiplerin yangına müdahalesi havadan görüntülendi.
Bölgede çok sayıda polis, jandarma, sağlık, ABB ve AFAD ekibi bulunurken, itfaiye ekiplerinin de soğutma çalışmaları sürüyor.

Ankara'daki büyük yangın 16 saatin sonunda kontrol altına alındı! Bilanço gün ağarınca ortaya çıktı... - Resim : 2

Ankara'daki büyük yangın 16 saatin sonunda kontrol altına alındı! Bilanço gün ağarınca ortaya çıktı... - Resim : 3

Ankara'daki büyük yangın 16 saatin sonunda kontrol altına alındı! Bilanço gün ağarınca ortaya çıktı... ile ilgili etiketler Ankara Yangın Yenimahalle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.