Ankara'da 'Sülün Osman'a rakip! Kovboy Harun can yaktı...

Ankara'da 'Kovboy Harun' lakaplı emekli albay Harun Ç., iddiaya göre Başkent'te önemli bürokratları tanıdığını belirterek, nüfusunu kullanacağını söyleyip basit suçlardan cezaevlerine girmiş insanların ailelerini ve iş talep eden vatandaşları yüklü miktarda dolandırdı.

SuperHaber'e konuşan Mehmet S.İ. isimli vatandaş dolandırıcıların kralı 'Sülün Osman'ı kıskandıracak olayı şöyle anlattı:

"ANKARA BENİM, DANIŞTAY - YARGITAY BENİM"

Denetimli serbestliğin ihlalinden dolayı Silivri Cezaevinde bulunan Mehmet S.İ., Ankara'da kendisine yardım edebilecek birinin bulunup bulunmadığını öğrenmek istedi. Bir arkadaşı vastasıyla ulaştığı Harun Ç.'nin "Bu konular basit konular, Ankara benim, Danıştay ve Yargıtay benim. 10 ya da 15 günde çıkartırım" vaadiyle kendisinden 20 bin TL hediye almak için para istediğini, parayı banka hesabına çıkardığını söyledi. Bir hafta sonra Harun Ç'nin kendisini arayarak, konunun çözüleceğini vaad edip takrar para istediğini ve pahalı bir telefona 8500 TL ödeyerek ambalajında kargo ile kendine gönderdiğini belirtti.

Ankara'da 'Sülün Osman'a rakip! Kovboy Harun can yaktı...

50 BİN TL DAHA İSTEYİNCE İPLER KOPTU

Aradan geçen günlerde bir gelişme olmayınca Mehmet S.İ., tekrar Harun Ç.'yi aradı.

İddiaya göre Harun Ç., "Bu iş için 50 Bin Türk Lirası verirseniz isinizi çözerim" diye konuştu.

Ancak Mehmet S.İ. karşı çıkınca konuyu araştırmak için Ankara'ya tanıdıklarını yönlendirdi. Mehmet S.İ. hangi kapıyı çaldıysa Harun Ç.'ye ulaşamadı ve şahısla ilgili Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu.

Ankara'da 'Sülün Osman'a rakip! Kovboy Harun can yaktı... ile ilgili etiketler Danıştay Ankara Yargıtay Dolandırıcı Kovboy harun
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.