Ankara Kuşu kimin için ötüyordu? "Sahibi aramızda" uyarısı

Sosyal medya platformu Twitter'da yaptığı manipülatif paylaşımları ile tanınan "Ankara Kuşu" isimli hesabın kullanıcısı olduğu tespit edilen Oktay Yaşar gözaltına alındı. AK Partili Şamil Tayyar'dan Yaşar'ın bağlantıları konusunda ses getirecek bir uyarı geldi...

Hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma yürütülen Oktay Yaşar, sabaha karşı Gebze'de gözaltına alındı.

Gebze'de bir dönem yerel gazetecilik yapan Oktay Yaşar'ın 2016 senesine kadar bariyertv isimli haber sitesini yönettiği öğrenildi.

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, hakkında FETÖ soruşturması olan Oktay Yaşar sorgusunda kendisine yardım edenler olduğunu da itiraf etti. Polis, Yaşar’ın işaret ettiği 3 kişiyle ilgili olarak soruşturmayı derinleştirdi.

İÇERİDEN BİRİ Mİ?

Diğer yandan AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar "Ankara Kuşu" hesabına yönelik operasyon hakkında çok konuşulacak mesajlar paylaştı.

Ankara Kuşu'nun "AK Parti’de operasyon hesabı" olduğunu belirten ve bu hesabın "hedef aldığı ilk kişilerden" olduğunu belirten Tayyar şu ifadeleri kullandı;

"Oktay Yaşar adını, Genel Merkez ve illere dağılmış yerel bağlantılarını bulup ilgililere ilettim.

Üzerine gidilmedi!

Şimdi muhalif ilişkileri üzerinden hesaba çekiliyorsa yazık!

Sahibi aramızda!"

Ankara Kuşu kimin için ötüyordu? "Sahibi aramızda" uyarısı

 

 

 

 

 

 

Ankara Kuşu kimin için ötüyordu? "Sahibi aramızda" uyarısı ile ilgili etiketler polis ankara kuşu Oktay Yaşar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.