Anıtkabir'de 19 Mayıs töreni düzenlendi: Bakan Kasapoğlu, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle Ankara'da ilk tören Büyük Önder Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'de yapılıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki heyet, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'deki törene katıldı. Bakan Kasapoğlu Anıtkabir özel defterini imzaladı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle Ankara'da ilk tören Büyük Önder'in ebedi istirahatgahı Anıtkabir'de yapılıyor.

ANITKABİR'E İLK ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yaktığı özgürlük ve bağımsızlık ateşinin 103. yıldönümünde 81 ilden ve KKTC'den gelen temsilci gençler, 11 ülkeden gelen 20 genç ve sporcularla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. 

BAKAN KASAPOĞLU, ANITKABİR ÖZEL DEFTERİ'Nİ İMZALADI

Bakan Kasapoğlu başkanlığındaki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine geldi. Kasapoğlu'nun, mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu.

Buradaki törenin ardından Bakan Kasapoğlu, Misak-ı Milli Kulesi'ndeki Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

"AZİZ EMANETİNİZ EMİN ELLERDE"

Bakan Kasapoğlu, "19 Mayıs tarihini gençlerimizle birlikte yine coşku ve heyecanla kutluyoruz. Biz de bugün aynı ruhla cumhuriyetimiz ve istikbalimiz için çalışıyoruz. Daha güçlü Türkiye idealine gençlerimizle yürüyor ve yarınlara umutla bakıyoruz. Sizi ve kahraman silah arkadaşlarınızı rahmetle anıyorum. Aziz emanetiniz emin ellerde. Ruhunuz şad olsun" şeklinde konuştu.

 

Anıtkabir'de 19 Mayıs töreni düzenlendi: Bakan Kasapoğlu, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı! ile ilgili etiketler 19 Mayıs Anıtkabir kasapoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.