Anadolu Efes CSKA Moskova maçı saat kaçta?

Türk Hava Yolları (THY) Euroleague'de 4. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes ile CSKA Moskova karşı karşıya gelecek. Avrupa kupalarında 595. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu karşılaşmaların 333'ünde galibiyet ve 261 yenildi aldı. Peki, Anadolu Efes CSKA Moskova maçı saat kaçta, hangi kanalda ve ne zaman? Detaylar haberimizde...

Anadolu Efes evinde CSKA Moskova'yı evinde ağırlayacak. Türk Hava Yolları (THY) Euroleague'in 4. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes, Rus temsilcisi CSKA Moskova ile karşılaşacak. Vatandaşlarımız ise Anadolu Efes CSKA Moskova maçının saat kaçta olduğu taraftarlar tarafından araştırılıyor. Avrupa arenasındaki 595. maçına çıkacak olan takımımız, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 594 karşılaşmada 333 galibiyet ve 261 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 56,1) aldı. Peki, Anadolu Efes CSKA Moskova maçı saat kaçta, hangi kanalda ve ne zaman? Detaylar haberimizde...

ahaserae

ANADOLU EFES CSKA MOSKOVA MAÇI NE ZAMAN?

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague dördüncü hafta karşılaşmasında Rusya’nın CSKA Moskova takımını konuk ediyor. 27 Ekim 2017 Cuma günü, Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 19:45’te başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

THY Euroleague’in ilk 3 haftasında galibiyetle tanışamayan Anadolu Efes, şanssızlığı kırmak istiyor. Lacivert-beyazlılar, 4. haftada yarın evinde Rus temsilcisi CSKA Moskova ile mücadele edecek. Efes, Moskova ile bugüne kadar 23 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 9 kez lacivert-beyazlılar parkeden galip ayrılırken, 14 kez de Rus ekibi galibiyet sevinci yaşadı. Ligde Efes, üç mağlubiyet ile 15. sırada, CSKA Moskova ise iki galibiyet ve bir mağlubiyet ile altıncı sırada yer alıyor.

anadolu_efes

AVRUPA’DAKİ 595. MAÇ

Anadolu Efes, CSKA Moskova maçıyla birlikte bugüne kadar Avrupa kupalarındaki 595. müsabakasına çıkacak. Efes, geride kalan maçlarda 333 kez rakibini mağlup ederken, 261 kez de mağlup oldu. 2001-02 sezonundan itibaren katıldığı THY Euroleague’de ise 347. maçına çıkacak, lacivert-beyazlılar, bu kupada bugüne kadar oynadığı 346 karşılaşmada 176 galibiyet ve 170 yenilgi elde etti.

ituidis

ITOUDİS, ANADOLU EFES'E KAYBETMİYOR

CSKA Moskova'nın koçu Dimitris Itoudis, başantrenör olarak yönettiği takımlarla temsilcimiz Anadolu Efes'e kaybetmedi.

THY EuroLeague'de temsilcimiz Anadolu Efes, sezonun ilk galibiyeti adına CSKA Moskova ile karşılaşmaya hazırlanıyor.

CSKA Moskova'nın başındaki isim Dimitris Itoudis, başantrenör olarak görev yaptığı dönemde Anadolu Efes'e henüz kaybetmedi.

2013-14 sezonunda Banvit'te görev yapan Itoudis, ligde Anadolu Efes ile iki kere karşılaşmış ve ikisinde de takımıyla galibiyete ulaşmıştı. 2013-14 sezonunda ligdeki ilk karşılaşmada Banvit, Anadolu Efes'i deplasmanda 76-70, ikinci maçta iç sahada da 73-72 mağlup etmişti. Banvit, o sezonu zaten toplamda iki mağlubiyet ile kapatmıştı.

2013-14 sezonu öncesi hazırlık maçında da Banvit, Anadolu Efes'i 82-58 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti.

2014'ün yaz aylarında CSKA Moskova ile anlaşan Itoudis, Top 16'da Anadolu Efes ile bu kez Rus takımının başındayken karşı karşıya geldi. İlk maçta Itoudis'in takımı deplasmanda Anadolu Efes'i 78-69, ikinci maçta da iç sahada 88-83 mağlup etti.

2015-16 sezonu öncesi hazırlık maçında Itoudis yönetimindeki CSKA Moskova, Anadolu Efes'i yine 76-72 ile mağlup etmeyi başardı.

EuroLeague'de geçtiğimiz sezon normal sezonun üçüncü haftasında iki takım karşı karşıya geldi ve deplasman ekibi Itoudis yönetimindeki CSKA Moskova, rakibi Anadolu Efes'i 87-93 mağlup etti. Normal sezonda ikinci maçta da Rus ekibi, iç sahada temsilcimizi 80-77 ile geçti.

perasovic

FENERBAHÇE DOĞUŞ MAĞLUBİYETİ SONRASI PERASOVİC'İN AÇIKLAMALARI

Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, sarı-lacivertlilerin hak ettiği bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Bizim rotasyonumuz dar kaldı. Fenerbahçe Doğuş hak ettiği bir galibiyet aldı” dedi.

THY Euroleague’in 3. haftasında Anadolu Efes deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe Doğuş’a 80-71’lik skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak mücadele ettiklerini ifade eden Perasovic, şu ifadelere yer verdi:

"Maçın sonunda daha hazır kaldılar. Bizim rotasyonumuz dar kaldı. Fenerbahçe Doğuş hak ettiği bir galibiyet aldı. Bu maçla ilgili bir şey söylemiyorum ama Muric'in ve Birkan'ın durumunu bilmiyoruz. Daha mücadele edecek bir takım olacağız. CSKA Moskova'da Fenerbahçe gibi Avrupa Ligi'bnin en iyi takımlarından birisi. O maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Şu an 3 maçta 0 çektik. O maçta elimizden geleni yapacağız."

Anadolu Efes CSKA Moskova maçı saat kaçta? ile ilgili etiketler Anadolu Efes CSKA Moskova THY Euroleague anadolu efes cska maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.