Anadolu Aslanı jokeyi Mehmet Kaya kimdir? Kaç yaşında, nereli?

2021 Gazi Koşusu safkanlarından Anadolu Aslanı jokeyi Mehmet Kaya ile start alarak birincilik için yarışacak. Gün Emre İçer’in sahibi olduğu Anadolu Aslanı son koşularını merak eden yarış severler şimdiden araştırmalarına başladı. Peki, Mehmet Kaya kimdir?

2021 Gazi Koşusu’nda start alacak olan Gün Emre İçer'in sahibi olduğu 3 yaşlı safkan Anadolu Aslanı antrenörlüğünü Ö. Alaçam, yetiştiriciliğini ise M. Cavcav yapmaktadır. Yarış hayatında toplamda 14 kez start alan Anadolu Aslanı bu koşuların 4’ünde birincilik elde etti.

Son koşusunda 2200 metre çim pist mesafede 2.’lik alan Anadolu Aslanı, 2021 Gazi Koşusu’nda jokeyi Mehmet Kaya ile birincilik elde etmek adına mücadele verecek.

JOKEY MEHMET KAYA KİMDİR?

Ünlü Kaya kardeşlerin jokeylerinden biri olan Mehmet Kaya, Şanlıurfalıdır. 3 yıldır evli olduğu Faslı eşi Hatice hanımla İzmir’de bir tesadüf sonucu tanışan ve bir süre öncesinde kardeşi Ömer Kaya’yı kaybeden Mehmet Kaya’nın 1,5 yaşında bir de oğlu vardır.

Anadolu Aslanı jokeyi Mehmet Kaya kimdir? Kaç yaşında, nereli?

GÜN EMRE İÇER KİMDİR?

95. Gazi Koşusu’nda start alacak olan Anadolu Aslan’ının sahibi olan Gün Emre İçer, başarılı bir iş adamı ve Andolu Hotels’in sahibidir. Pevrul Kavlak'ın kızı Yasemin Kavlak ile evlidir.

Anadolu Aslanı jokeyi Mehmet Kaya kimdir? Kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler gazi koşusu Anadolu Aslanı Gün Emre İçer mehmet kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.