Ampute Futbol Milli Takımı'na Demet Akalın'dan şampiyonluk armağanı!

Ampute Futbol Milli Takımı, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası final maçında İngiltere ile karşı karşıya geldi. Millilerimiz sahadan 2-1 galip ayrılarak Avrupa Şampiyonu oldu.

TFF'nin "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bulunan Ampute Futbol Milli Takımı, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası final maçında İngiltere ile karşılaştı. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşma 2-1 Türkiye'nin üstünlüğü ile son buldu. Bu sonuçla Türkiye, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda şampiyon oldu.

Ay-yıldızlı ekibin gollerini 25'inci dakikada Ömer Güleryüz ve 50+3'üncü dakikada Osman Çakmak kaydederken, İngiltere'nin golünü 50'nci dakikada Westbrook attı.

Mücadeleyi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fatih Terim, Bilal Erdoğan ve Mustafa Denizli'nin yanı sıra çık sayıda taraftar izledi.

ERWFuMokckOEDhmlRgtYMw

ZAFER ÜNLÜLER CAMİASINDA DA COŞKUYLA KARŞILANDI

İlk müjdeli haber Haluk Levent'ten geldi.

Zaferin ardından şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP'ın kararını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı:

“AHBAP olarak milli takım oyuncularının (varsa) çocuklarına prim olarak 1 yıllık burs vermeye karar verdik. Elimizden bu kadar geliyor.”

Bir diğer duyarlı ünlü isim ise Demet Akalın oldu. Demet Akalın, takıma 20 bin TL bağışlayacağını açıkladı.

Akalın sayfasında paylaştığı fotoğrafın altına "Helal çocuklara... Kabul olursa bir 20 bin prim de tüm beni takip eden güzel canlar adına gitsin o zaman aslanlara..." notunu düştü.

Ampute Futbol Milli Takımı'na Demet Akalın'dan şampiyonluk armağanı! ile ilgili etiketler Demet Akalın Haluk Levent şampiyon ampute bağış
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.