Haluk Levent, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı'nı bakın nasıl tebrik etti!

Yardımsever kişiliği ile tanınan Haluk Levent bu kez Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı için kolları sıvadı!

Vodafone Park'ta oynanan ve 2-1 kazanılan karşılaşmanın bitiş düdüğüyle beraber büyük sevinç yaşayan ay-yıldızlı futbolcular, gözyaşlarına hakim olamadı.

Türk bayrağıyla beraber takım halinde tribünleri dolaşan milliler, marş ve tezahüratlara eşlik etti.

Milliler, madalya ve kupalarını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın elinden aldı.

Ay-yıldızlılar kupayla beraber, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ve güvenlik görevlileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

MAÇA BÜYÜK İLGİ

Türkiye'nin, İngiltere ile oynadığı karşılaşmaya seyirciler büyük ilgi gösterdi.

Yaklaşık 42 bin seyirci kapasiteli Vodafone Park'ı tamamen dolduran Türk sporseverler, bayrak ve marşlarla ay-yıldızlılara destek verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI'NI KUTLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nı kazanan Ampute Futbol Milli Takımı'nı kutladı.

HALUK LEVENT'İN ALKIŞLANACAK HAREKETİ

Zaferin ardından şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP'ın kararını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı:

“AHBAP olarak milli takım oyuncularının (varsa) çocuklarına prim olarak 1 yıllık burs vermeye karar verdik. Elimizden bu kadar geliyor.”

haluk-levent-ampute

Haluk Levent, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı'nı bakın nasıl tebrik etti! ile ilgili etiketler Haluk Levent AHBAP Türkiye Bilal Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan ampute milli futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.