Yüz yüze eğitime kar engeli! Bugün hangi illerde okullar tatil?

Yoğun kar yağışı özellikle ülkenin doğusunda etkisini gittikçe artırdı. Hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle bazı yerlerde okullara 1 gün ara verildi. İşte 10 Ocak 2022 Pazartesi eğitim yapılmayacak il ve ilçeler...


Tunceli Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle Pülümür'deki okulların 1 günlük tatil edildiğini açıklamış, birkaç saat sonra tatil kararı Ovacık ilçesindeki okullara da getirilmişti. Geç saatlerde Bingöl'ün merkez ve 7 ilçesinde de eğitime kar arası verileceği duyuruldu.

TUNCELİ

Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle Pülümür ve Ovacık ilçelerinin ardından Nazimiye ilçesinde de eğitim öğretime 1 gün ara verildi.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Nazımiye, Pülümür ve Ovacık ilçelerimizde eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün idari izinli sayılacaktır” denildi.

BİNGÖL

Bingöl’de de etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez ve 7 ilçedeki okullarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

Bingöl Valiliği, “Devam eden yoğun kar yağışı ve ulaşımda yaşanabilecek muhtemel aksamalara bağlı olarak ilimiz genelindeki (merkez ve 7 ilçe) resmi ve özel eğitim kurumlarında 10.01.2022 Pazartesi günü eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ve hamile personel de aynı gün idari izinli sayılacaktır” açıklamasını yayınladı.

Beşiktaş teknik direktörü Serdar Topraktepe 1 maç ceza aldı Su altında mezarlık, medrese, asma köprü... BİM'e ucuza elektrikli bisiklet geliyor!
Sonraki Haber