Yüz yüze eğitime kar engeli! Bugün hangi illerde okullar tatil?

Yoğun kar yağışı özellikle ülkenin doğusunda etkisini gittikçe artırdı. Hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle bazı yerlerde okullara 1 gün ara verildi. İşte 10 Ocak 2022 Pazartesi eğitim yapılmayacak il ve ilçeler...


Tunceli Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle Pülümür'deki okulların 1 günlük tatil edildiğini açıklamış, birkaç saat sonra tatil kararı Ovacık ilçesindeki okullara da getirilmişti. Geç saatlerde Bingöl'ün merkez ve 7 ilçesinde de eğitime kar arası verileceği duyuruldu.

TUNCELİ

Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle Pülümür ve Ovacık ilçelerinin ardından Nazimiye ilçesinde de eğitim öğretime 1 gün ara verildi.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Nazımiye, Pülümür ve Ovacık ilçelerimizde eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün idari izinli sayılacaktır” denildi.

BİNGÖL

Bingöl’de de etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez ve 7 ilçedeki okullarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

Bingöl Valiliği, “Devam eden yoğun kar yağışı ve ulaşımda yaşanabilecek muhtemel aksamalara bağlı olarak ilimiz genelindeki (merkez ve 7 ilçe) resmi ve özel eğitim kurumlarında 10.01.2022 Pazartesi günü eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ve hamile personel de aynı gün idari izinli sayılacaktır” açıklamasını yayınladı.

 

Yüz yüze eğitime kar engeli! Bugün hangi illerde okullar tatil? ile ilgili etiketler Tunceli Bingöl Kar tatili eğitime ara okullar tatil kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.