Yılmaz Özdil'den Özgür Özel'e İzmir tepkisi: İmamoğlu'na karizması yetmedi, gitti İzmir'i biçti!

CHP'nin İzmir'de Tunç Soyer'in üzerini çizerek Cemil Tugay'ı aday göstermesinin ardından başlayan kriz devam ediyor. Özgür Özel'i sert sözlerle eleştiren Yılmaz Özdil'in "Manisa’yı bile kazanamayan Özgür Özel, İzmir’in belediyelerini belirledi. İstanbul’da İmamoğlu’na karizması yetmedi. Mansur Yavaş’a sözünü geçiremedi. Gitti Büyükerşen’i yedi şimdi de İzmir’i biçti." sözleri dikkat çekti.

This browser does not support the video element.

CHP'de ikinci dönem için büyük çaba harcayan Tunç Soyer yerine Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay aday gösterildi.

Bu isim, CHP seçmeninde ve özellikle parti içindeki Kemal Kılıçdaroğlu destekçisi, Özel muhaliflerinde büyük tepkiye neden oldu.

CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteciler ise sert sözlerle CHP yönetimini eleştirdi. Onlardan biri de Yılmaz Özdil. 

"CHP TARİHİNİN EN ZAYIF BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DİR"

Özgür Özel'i 'İzmir'i biçmekle' suçlayan Özdil, sert sözlerine şöyle devam etti:

"CHP tarihinin en zayıf genel başkanı Özgür Özel’dir. 2 kere seçime girdi kaybetti. Kendi mahallesinde delege bile seçilemedi. Manisa’yı bile kazanamayan Özgür Özel, İzmir’in belediyelerini belirledi. Yazık bu İzmir’e.

İstanbul’da İmamoğlu’na karizması yetmedi. Mansur Yavaş’a sözünü geçiremedi. Gitti Büyükerşen’i yedi şimdi de İzmir’i biçti.

"HDP'Lİ İSİMLERİ İZMİR'İN BELEDİYELERİNE MONTE ETTİLER

'İzmir halkı bize mahkum, AK Parti'ye karşı oldukları için mecburen bize oy verecekler' diye düşünüyor. İzmir halkını çantada keklik gibi görüyorlar. İzmir'de son 14 yıl içinde Atatürkçüleri tasfiye ettiler. Hayatında İzmir görmemiş tipleri mezhep kontenjanından İzmir’e getirip belediyede maaşa bağladılar. Atatürk’e ırkçı diyen kumpasçı adamı İzmir’e vekil yaptılar. Diyarbakır'dan daha fazla HDP'li ismi İzmir'in belediyelerine monte ettiler."

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?