1 MAYIS’TA TAKSİM ÇAĞRISI! KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Hamas'a 'terör örgütü' diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepkileri ile Cumhur İttifakı'na ilişkin açıklamalarını, PKK’dan talimatı alan DEM’in 1 Mayıs'ta 'Taksim’ planı ile CHP'nin Taksim’e yapılması planlanan yürüyüşte ısrarcı tavırlarını ve Bülent Arınç'ın Özgür Özel'e övgülerini masaya yatırdı.

''İMAMOĞLU EMPERYALİZME 'ALIN BENİ TEPE TEPE KULLANIN. BEN VATANI SİZE İSTEDİĞİNİZ GİBİ PAZARLARIM' DİYOR''

Bozkurt, ''PKK'nın başta Türkiye dahil 4 ülkeyi bölüp, emperyalist planlara maşa yapmaya çalışan terör örgütüyle aynı hedefe gitmek için siyasi ayakta gönderilen yapıyla yan yana duracaksın ve hiç sesini çıkartmayacaksın ama çıkıp kendi vatanını savunanan Hamas'a 'terör örgütü' diyeceksin. İmamoğlu'nun gerçek teröriste 'terörist' diyemeyip, vatansever insanlara 'terör örgütü' demesi garabet bir durum. İmamoğlu emperyalizme 'Alın beni tepe tepe kullanın. ben vatanı size istediğiniz gibi pazarlarım' diyor.

''AK PARTİ'NİN OY KAYBI YAŞADIĞI İLLERDE CİDDİ DEĞİŞİMLER YAPMA İHTİMALİ YÜKSEKTİR''

AK Parti'nin 14 Mayıs'ta yapılacak genişletilmiş il başkanları toplantısında değişime başlayacağı söyleniyor. AK Parti'nin oy kaybı yaşadığı illerde ciddi değişimler yapma ihtimali yüksektir. Sokakta AK Parti'de Erdoğan'ı ayırarak dava hareketi gibi davranmayan insanların çoğaldığı yönünde tepkiler var. Deçim sonuçlarıyla ilgili komisyon kuruldu, sandık bazlı analizler yapıldı. AK Parti'de milletvekillerine de bakılacak. AK Parti'de adım adım değişimler olacağına inanıyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan hızlı ve acelesi olmak yerine daha sağlıklı adımlarla ilerleyecektir.

''EKONOMİK SIKINTILARI FIRSAT BİLEREK İKİNCİ BİR GEZİ OLAYI ÇIKARTMAK İSTİYORLAR''

Özgür Özel, kürsüden terör örgütlerinin taleplerini dile getirmelerini nasıl engelleyecek? İşçilerin hakları konuşulması gerekirken teröristler Öcalan'a özgürlük çağrıları yapacak. yoksa özel de terör örgütünün taleplerini mi savunuyor? Bir olay planlanacak, provokasyon olacak. Ardından siaysi partiler Taksim'de oturma eylemi başlatacak. Sürekli gece gündüz güneşli olacak günler hesaplanıyor. Bu kaos planında Taksim Meydanı var. Terör örgütü ve örgütü kullanan belli yapılar, İstanbul'un belli yerlerinde bir kaos planı yapıyor. Provokasyonla başlayacak olayları örgütlemeye çalışıyorlar. Başta HDP ve PKK terör örgütü var. Van'da başlayan olayları İstanbul, Esenyurt, Akdeniz, Mersin, Adana ve Küçükçekmece'de görüyoruz. Kaos planının devamında Taksim Meydanı'nı ana eylem alanı haline getirip orayı kilitlemek istiyorlar. Ekonomik sıkıntıları fırsat bilerek ikinci bir Gezi olayı çıkartmak istiyorlar. PKK, 1 Mayıs'ta hdp/dem'e gösteri bölgelerinde Öcalan'a özgürlük isteyerek terör örgütünün taleplerini söyleyeceksiniz diye talimat veriyor.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

"Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası!