Yerle bir olan Rönesans Rezidans'ın sahibi hakkında şok bilgi! Kaçtığı Karadağ’da da inşaat yaptığı ortaya çıktı

Deprem felaketinin yaşandığı Hatay'da yerle bir olan, yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Rezidans'ın sahiplerinden Hüseyin Yalçın Coşkun’un kaçtığı Karadağ’da da inşaat yaptığı ortaya çıktı.

Depremin yerle bir ettiği Hatay’da, yıkımın sembollerinden birisi de Rönesans Rezidans’tı. 1000 kişinin yaşadığı rezidansta enkaz altında kalan yüzlerce kişi can verdi. İlk incelemelerde, yapıda birçok eksik ve ihmal olduğu ortaya çıktı. Rezidansı yapan inşaat şirketinin sahiplerinden Mehmet Yaşar Coşkun 11 Şubat’ta yurt dışına kaçmaya çalışırken İstanbul’da havalimanında yakalandı. Diğer ortak Hüseyin Yalçın Coşkun’un ise Karadağ’a gittiği belirlendi.

"Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım" Galatasaray para basıyor! 2.5 milyar TL'lik dev gelir kasaya girecek Memur ve emeklilerin gözü zam oranlarında!