Sosyal medya bu açıklamayla yıkılıyor! Tüm Fenerbahçelileri umutlandırdı: "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirerek Galatasaray'ı geçip şampiyon olacak"

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşerken, sarı lacivertli taraftarlar için artık şampiyonluk hayal olmuş durumda. Ancak bugün sosyal medyaya düşen bir yorum, Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı.

"FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 2 SENE ŞAMPİYON OLACAK"

Süper Lig'in 35. hafta maçında Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında golsüz berabere kalarak lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Ligin bitimine 3 hafta kalırken, sarı lacivertli taraftarlar için artık şampiyonluk hayal olmuş durumda. Ancak bugün sosyal medyaya düşen bir yorum, Fenerbahçe taraftarını ümitlendirdi.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! Emeklilere destek paketinde ayrıntılar netleşiyor