"Dusan Tadic efendi çık da bir maçta sorumluluk al artık! Annemin liginde köy takımlarına gol atmayla olmuyor! Ne sistemde başarılısın, ne taktikte başarılısın, başarılı olabildiğin hiçbir kulvar yok ismail Kartal!"

Eski milli futbolcu olan ünlü yorumcu Batuhan Karadeniz, Konyaspor - Fenerbahçe maçı sonrası gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Batuhan Karadeniz'in hedefinde Dusan Tadic ve İsmail Kartal vardı.

BATUHAN KARADENİZ: "DUSAN TADIC EFENDİ ÇIK BİR MAÇTA SORUMLULUK AL"

Süper Lig'in 35. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kalırken lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Maç sonu yorumlarda bulunan Batuhan Karadeniz, İsmail Kartal ve Dusan Tadic'i yerden yere vurdu.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! Emeklilere destek paketinde ayrıntılar netleşiyor