Yayın ihalesinde son dakika gelişmesi! TRT'nin alıp şifresiz yayınlayacağı iddiası vardı, yeni yayıncı belli olmak üzere: 120 milyon dolarlık teklif kabul ediliyor...

Süper Lig'de yayın ihalesi heyecanı son hızıyla devam ederken, mevcut yayıncı kuruluş beIN Group'un yarışta öne geçtiği öğrenildi. TRT'nin maçları alarak şifresiz yayınlayacağı iddiaları konuşulurken, 120 milyon dolarlık teklifle beIN Group'un ipi göğüslemek üzere olduğu bildirildi.

YAYIN İHALESİNDE SON DAKİKA! YENİ YAYINCI BELLİ OLMAK ÜZERE

Süper Lig'de yayın ihalesi sonuçlanmak için gün sayıyor. Mevcut yayıncı kuruluş beIN Group'un da yer aldığı ihalede TRT, Saran Group ve Kulüpler Birliği de bulunuyordu. Yayın ihalesinde flaş bir gelişme yaşandı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım"