Yaşlı kadınlara ilgi duyan tacizci Sinan, Müge Anlı'yı çileden çıkarttı! ''Bakma bacağıma''

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 64 yaşındaki Arife Gökçe'nin şüpheli şekilde ortadan kaybolması gündeme geldi. Özellikle yaşlı kadınları taciz ettiği öğrenilen şüphelerin odağındaki Sinan Sardoğan'ın son yaptığı Müge Anlı'yı çileden çıkarttı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir kayıp olan Arife Gökçe'nin başına ne geldiği araştırılıyor. Şüphelerin odağındaki isim olan Sinan Sardoğan'ın Arife'nin başına gelenleri anlatması bekleniyor. Sinan hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Canlı yayına telefonla bağlanan izleyiciler Sinan'ın yaşlı kadınları taciz ettiğini anlatıyor. Herkesin yaka silktiği Sinan, son yaptığıyla Müge Anlı'yı da çileden çıkarttı. İşte detaylar...

Tokat'ın Almus ilçesinde ocakta yemeğini bırakarak ortadan kaybolan 64 yaşındaki Arife Gökçe'den günlerdir haber alınamıyor. Şüphelerin odağındaki isim ise komşusu olan Sinan Sardoğan. Sinan'ın Arife'ye cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı.

Kendisinden yaşça büyük olan kadınlara cinsel içerikli mesajlar atıp fiziksel taciz uygulayan Sinan hakkında canlı yayında birçok iddia ortaya atıldı. Canlı yayın telefonları günlerdir susmak bilmedi. Arayan kişilerin hepsi Sinan'ın annelerine ve kayınvalidelerine musallat olduğunu ve bu yüzden şehir değiştirmek zorunda kaldıklarını anlattı.

Müge Anlı, Sinan hakkında 23 kez adli işlem yapıldığını fakat sadece 19 hün hapis cezası aldığını söyledi. Sinan'ın ceza süresinin az olmasına tepki gösteren Müge Anlı, ‘’Madem hakkında birçok suç duyurusu oldu ve işlem yapıldı. Neden 19 gün hapis yattı.'’ dedi.

ARİFE'NİN KIZ KARDEŞİ HAMİDE'YE DE KAFAYI TAKMIŞTI

Arife'nin kız kardeşi olan Hamide Eroğlu'na kafayı taktığını anlatan Sinan, Hamide'yi kocasından ayırmak istediğini ve yıllardır Hamide'nin evinin önünde gezdiğini söyledi.

YAŞLI KADINLARIN HEPSİNİ AYNI ŞEKİLDE TACİZ EDİYOR

Yayına telefonla bağlanan kişiler Sinan'ın cinsel organını açarak kendilerine gösterdiğini söyledi. Sinan'ın taciz ettiği kişilerin hepsinin anlattıklarının bire bir aynı olması dikkat çekti. Sinan'ın taciz eylemleri yüzünden birçok kişiden dayak yediği de ortaya çıktı.

BAŞKALARININ TELEFONUNDAN ARAYIP TACİZ EDİYOR

Yayına bağlanan bir izleyici ''5 yıl önce gelinime telefona açtı. Gelinim korktuğu için eşine bir şey diyemedi. O kadar sapık ki aradığı zaman açmadığımızda başkalarının telefonundan arıyor. Ben bu sapığım yüzünden hasta oldum.'' dedi.

MÜGE ANLI ÇİLEDEN ÇIKTI

Müge Anlı çileden çıktı. Sinan'ın bacaklarına baktığını söyleyen Anlı, ''Bakma bacağıma. Bacağıma bakıyorsun, sakın bakma, yararım senin beynini!" diyerek tepki gösterdi.

'' diyerek Sinan'a tepki gösterdi.

Müge Anlı, ''Sana birisi çocukken tecavüz mü etti? Neden erkek değilsin denildiğinde kuduruyorsun?'' dedi.

Sinirlerine hakim olmaya çalışan Müge Anlı, ''O kadar haklısın ki seni burada konuşturanlar utansın'' dedi.

RAHMİ ÖZKAN'DA SİNİRLENDİ

Sinan Arife'ye ne yaptığını söylemeyince ve sürekli 'Hayır, ben bir şey yapmadım.'' deyince öfkeden deliye dönen Rahmi Özkan, ''Senin Allah cezanı versin'' dedi.

Tarım ve Orman Bakanı duyurdu: 445 milyon tarımsal destek yatacak Fatih'te kamyon köprüye sıkıştı... Hava Kuvvetleri'nin geleceği onlar: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ!
Sonraki Haber