Yarınki hava durumu! 14 Kasım Cumartesi hava nasıl olacak? Hafta sonu...

Yarınki hava durumu! 14 Kasım Cumartesi hava nasıl olacak sorularının yanıtı haberimizde. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı hava durum tahmin raporları yarın hava nasıl olacak sorusuna da yanıt oldu.

Yarınki hava durumu! 14 Kasım Cumartesi hava nasıl olacak, hafta sonu yağış var mı sorularının yanıtı hava durum tahminlerinin yayınlanmasından sonra araştırılmaya başlandı.

YARINKİ HAVA DURUMU!

Cumartesi ve pazar günlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlar, hafta sonu hava durumu araştırmalarını yoğunlaştırdı. İşte, Meteoroloji'den alınan son bilgiler ışığında 14-15 Kasım hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güneyli, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Seferberlik hali değişti 21 Mayıs 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Meclis'te 'Kobani' tartışması yaşandı
Sonraki Haber