Yalova, İstanbul, İğneada! Marmara Bölgesi’nde Sonbahar’da görülmesi gereken en güzel manzaralar

KIRKLARELİ / İGNEADA

Marmara Bölgesi’nin sonunda Karadeniz’in hemen kıyısında Kırklarelin’de bulunan İğneada, Avrupa’nın en büyük longoz ormanlarına ev sahipliği yapıyor. Yaprakların sarararak yerlere düştüğü sonbaharın en güzel zamanlarını yaşadığımız şu dönemde İğneada olmazsa olmaz sonbahar rotalarımız arasında. 

22 kilometrelik sahil şeridiyle Türkiye’nin en uzun ve en doğal kumsalına sahip bu şirin belde, şehrin gürültüsünden ve stresinden kaçmak için birebir. İğneada, Trakya’nın birçok noktasında olduğu gibi yeşil ile mavinin en güzel uyum sergilediği onlarca noktadan biridir. Özellikle liman tarafındaki sahil ormanla iç içedir. Mert, Erikli, Hamam Gölü ve Longozu, Pedina ve Saka gibi irili ufaklı göllere ev sahipliği yapan Longoz Ormanları başta olmak üzere birçok doğal güzelliğin yer aldığı İğneada son yıllarda giderek popülaritesini arttıran sonbahar rotaları arasında. 

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı