Yalı Çapkını'nın başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu fragmanda kendini göremeyince isyan etti: "Bölümde ben yokum galiba"

Televizyonların popüler dizisi Yalı Çapkını'nın başrol oyuncusu Afra Saraçoğu, dizinin yeni bölümü için yayınlanan fragmanda kendisini göremeyince isyan etti. Dizinin resmi hesabında paylaşılan fragmana yorum yapan Saraçoğlu gündem oldu.

Son dönemin en popüler dizilerinden olan Yalı Çapkını'nın 12 Ocak'ta yayınlanacak yeni bölümü için bir fragman yayınlandı.

Star TV'de yayınlanan ve çok sevilen dizinin resmi hesabından paylaşılan fragmana, dizinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu'ndan şaşırtan bir yorum geldi.

Fragmanda, oynadığı Seyran karakterinin çok az yer alması nedeniyle isyan eden Saraçoğlu, fragmana yorum atarak "Bölümde Seyran yok galiba" dedi.

Mert Ramazan Demir'in sahnelerine ağırlık verilen fragman başrol oyuncusunu rahatsız etmilş olacak ki, rol arkadaşıyla yaşadığı aşkla da gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu fragmana tepki gösterdi.

Yurt dışından telefon getirenler dikkat! YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? EMNİYETTE ’KÖZ’ÜN GÖLGESİ Mİ VAR? Irkçı site yöneticisi Mısırlı apartman sakinini darp etti!
Sonraki Haber