Yalı Çapkını

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir'in oynadığı ve çekimleri Gaziantep'te yapılan Yalı Çapkını Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanmış dizidir. 

Yalı Çapkını Seyran'ın yaşadıklarından sonra iyileşebilecek mi?
Yalı Çapkını dizisi 67. bölüm fragmanı yayınlandı! Ferit'in feryadı... Yalı Çapkını dizisinde Seyran kaçırılıyor! Yıllar öncesinin iintikamı!
Yalı Çapkını dizisinde eve sızan kim? Yalı Çapkını dizisinde mutlu son mu? Serter dehşet mi saçıyor? Hattuç Hala ile Halis Ağa evleniyor! Gelin hamamı kahkahaya boğdu... Yalı Çapkını dizisi 62. bölüm sonunda çaldı! İzleyiciden tam not aldı Yalı Çapkını dizisinde mutlu son! Halis ağa ile Hatice hala evleniyor Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ferit herkese karşı! Yalı Çapkını Pelin'den sert sözler! Afra Saraçoğlu mini elbisesiyle büyüledi: Paylaşımına beğeni yağdı Sakla Beni dizisinde neler yaşandı? İncila için yeni hayat başladı... Star TV'nin iddialı dizisi Yalı Çapkını'nda neler yaşanacak? Yalı Çapkını 57. bölüm fragmanı yayınlandı! Pelin için yolun sonu! Yalı Çapkını dizisi yeni bölüme damga vurdu! Yeniden bir aradalar! Sarmaş dolaş fotoğraflarına yorum yağdı... Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yalı Çapkını dizisinin 55. bölümünde neler olacak? Ünlü dizinin başrol oyuncusu fragmanda kendini göremeyince isyan etti! Yalı Çapkını dizisinde Seyran tüm kadınların sesi oldu! ''Seni bu yaşına kadar satmak için büyütmüşler'' Ünlü oyuncu açıkladı... Bu iddia rakiplerini sevindirdi! Yalı Çapkını dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor! Seyran'ı yıkan anlar! Ferit'in büyük sırrı ortaya çıktı Cumhuriyet'in 100. yılına özel sahneler gündem oldu! Ferit ile Sultan'ın sırrı açığa çıkıyor! Yalıda yer yerinden oynayacak Yalı Çapkını setinde kavga! Afra ile Mert birbirine girdi iddiası! Yalı Çapkını dizisinin Ferit'ine 'Aya benzer' göndermesi! Ferit'in kıskançlık krizleri Seyran'la arasını açacak!