Yakın takibe alınan 5 büyük zincir marketin fahiş fiyat oyunu ortaya çıktı: Her şey WhatsApp'tan planlanmış...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fahiş fiyat artışlarından sorumlu tuttuğu 5 büyük zincir market ile ilgili skandal WhatsApp mesajları ortaya çıktı. Vatandaşı zor durumda bırakan fahiş fiyatlarda bu 5 büyük zincir marketin organize hareket ettiği öğrenildi. İşte haklarında soruşturma açılan ve dün sözlü savunma veren bu 5 marketin WhatsApp yazışmaları...

Rekabet Kurumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yakın takibe alacağız" dediği zincir marketlerle ilgili soruşturmasını tamamladı.

İDARİ PARA CEZASI TALEP ETTİ

Kurumun soruşturma heyeti, yapılan inceleme ve tespitler sonucunda, 5 zincir market ve 2 tedarikçi firma hakkında rekabeti ihlal ettikleri gerekçesiyle idari para cezası uygulanmasını talep etti.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"