Yahudilerin New York'taki gizli tünelleri ortaya çıktı! Sinagogun altında hayrete düşüren görüntü

New York’taki Ortodoks Yahudi Sinagogu altında gizli tüneller bulundu. Tüneller şehrin altından yan binaya bağlanmış durumda ve cadde üzerinden de gizli giriş/çıkışa sahip. Tüneller fark edilince polis bölgeye baskın düzenledi.

Tüm dünya New York'ta yaşayan Orotodks Yahudilerin şehrin altına kazdıkları tünelleri konuşuyor.

Bir sinagogun altında uzanan dev tüneller yandaki binaya ve ana caddeye bağlanmış durumda.

8 Ocak Pazartesi günü Brooklyn'deki bir sinagogda, Ortodoks Yahudilerin yasadışı olarak kazılmış bir tüneli doldurmaya gelen inşaat işçilerini durdurmaya çalışmasının ardından kaos patlak verdi.

New York Polisi olayda 10 kişiyi tutukladı. Tüneller, Brooklyn'in Crown Heights bölgesinde tanınmış bir bina olan Chabad Lubavitch Dünya Genel Merkezi'nin altında bulundu.

Tünellerin ne için yapıldığı ve kullanıldığı henüz netlik kazanmış değil. Tünellerde üzerinde kan lekeleri olan yataklar ve bebek puseti bulunduğu belirtiliyor.

İddiaya göre, tüneller sinagogun kadın bölümünün altından Union Caddesi'nin köşesindeki bir Yahudi ritüeli temizlik banyosu olan mikvaya kadar uzanıyor.

Sektör hareketlendi! e-ticarette Anneler Günü yoğunluğu Özgür Özel cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Memur ve emeklilerin gözü zam oranlarında!
Sonraki Haber