Vuslat Doğan Sabancı kimdir? Sağlık durumu nasıl? Vuslat Doğan Sabancı kim ile evli? Kimin kızı?

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı Yunanistan'da kaza geçirdi. Kaza haberinin ardından, Vuslat Doğan Sabancı'nın hayatına ve sağlık durumuna yönelik aramalar hız kazandı. Peki, Vuslat Doğan Sabancı kimdir? Sağlık durumu nasıl? Vuslat Doğan Sabancı kim ile evli? Kimin kızı? Detaylar haberimizde... 

Pegasus’un sahibi Ali Sabancı ve eşi Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vuslat Doğan Sabancı Yunanistan'da kaza geçirdi. Yapılan haberlerin ardından Vuslat Doğan Sabancı'nın yaşamı ve sağlık durumu büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Vuslat Doğan Sabancı kimdir? Sağlık durumu nasıl? Vuslat Doğan Sabancı kim ile evli? Kimin kızı? Ayrıntılar haberimizde... 

VUSLAT DOĞAN SABANCI KİMDİR? 

16 Ocak 1971 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Vuslat Doğan Sabancı, eski medya patronu Aydın Doğan'ın kızıdır. Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden başarıyla mezun olmuş ve ardından Uluslararası Medya ve İletişim dalında yüksek lisans yapmak üzere Columbia Üniversitesi'ne gitmiştir.

Kariyerine The New York Times gazetesinin yazı işleri müdürlüğü bölümünde bir yıl boyunca çalışarak başlamıştır. Daha sonra The Wall Street Journal gazetesinde Asya İş Dünyası Haberleri Kanalı ve gazetenin Latin Amerika Edisyonu'nun kuruluş süreçlerinde görev almıştır.

Vuslat Doğan Sabancı, 1996 yılında Hürriyet gazetesine reklamdan sorumlu Başkan Yardımcısı olarak katılmış, 1999 yılında ise gazetenin Pazarlama Operasyon Grup Başkanı olarak terfi etmiştir. 2004-2010 yılları arasında İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapmış ve 2007'de Rusya, Ukrayna, Belarus, Kazakistan, Macaristan, Hırvatistan ve Slovenya gibi ülkelerde faaliyet gösteren Trader Media East (TME) adlı online ve yazılı reklam şirketinin satın alımını gerçekleştirmiştir.

Vuslat Doğan Sabancı aynı zamanda hurriyet.com.tr'nin kurucularından biridir. Online seri ilanlar alanında hurriyetemlak.com, hurriyetoto.com, yenibiris.com gibi platformları hayata geçirmiş, fırsat siteleri kategorisinde yakala.co ve e-ticaret alanında ise yenicarsim.com gibi sitelerin faaliyetlerini başlatmıştır.

Hürriyet gazetesinin Demirören ailesine satılmasının ardından, Hürriyet'teki görevlerini sonlandırmıştır.

VUSLAT DOĞAN SABANCI SAĞLIK DURUMU NASIL?

Son gelen bilgilere göre; Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazaya yönelik detaylara ulaşmak için aşağıda yer alan haberimizi inceleyebilirsiniz: 

Ali Sabancı'nın yaşamı hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için ise, şu haberimizi inceleyebilirsiniz:

Yüzüklerin Efendisi hayranlarına kötü haber Diamond Tema'dan sosyal medyada rezil açıklama: Olay soğumuş olur İstanbul-Sarıyer'de ki yangınla ilgili valilikten açıklama
Sonraki Haber