Diamond Tema'dan sosyal medyada rezil açıklama: Olay soğumuş olur

Hz Muhammed'e ‘ahlaksızlık’ ithamında bulunduktan sonra Arnavutluk’a kaçan İslam düşmanı ‘Diamond Tema’ dan iğrenç provakasyon.

Daha önce şeriatın tartışıldığı bir programa katılan Diamond Tema, "Şeriatın haricindeki hiçbir sistemde 6 yaşındaki bir kızla evlenemezsin" demişti. Tema hakkında halkın bir kesimini aşağılama ve dini değerleri aşağılama iddiasıyla soruşturma açılmıştı. 

"Yer6" isimli Youtube kanalında Asrın Tok ve Diamond Tema, İslam şeriatını tartıştıkları program hakkında soruşturma açıldı. Programda Diamond Tema, "Şeriatın haricindeki hiçbir sistemde 6 yaşındaki bir kızla evlenemezsin" demişti. Sosyal medya üzerinden yayınlanan program için erişim yasağı da talep edilmişti.

Rezil açıklama

Hz.Peygamber’e ‘ahlaksızlık’ ithamında bulunduktan sonra Arnavutluk’a kaçan İslam düşmanı ‘Diamond Tema’dan sosyal medyada yeni bir açıklama geldi. Diamond Tema isimli kullanıcı: “4-5 ay sonra Türkiye’ye gelirim. Olay soğumuş olur. Kimsenin de umrunda olmaz.” dedi. Bu açıklamanın üzerine sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Kullanıcılar #DiamondTemaTutuklansın hashtagiyle tepkilerini iletti.

Diamond Tema'dan sosyal medyada rezil açıklama: Olay soğumuş olur ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.