Pegasus’un sahibi Ali Sabancı ve Aydın Doğan’ın kızı Vuslat Doğan Sabancı kaza yaptı! İşte ünlü çiftin sağlık durumları

Pegasus Hava Yolları'nın sahibi Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı tatil için gittikleri Yunan Adaları'nda zodyak botla kayalıklara çarparak kaza geçirdi. Kaza sonrası Ali Sabancı'nın bir operasyon geçirdiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın da hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Tatil için Yunan adalarına tekneyle giden Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı kaza geçirdi. Ali Sabancı'nın bir operasyon geçirdiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Vuslat Doğan Sabancı'nın da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Çift, ambulans helikopter ile  Amerikan Hastanesi'ne getirildi.

ZODYAK BOTLA KAYALIKLARA ÇARPTILAR! TESADÜFEN GÖRÜLDÜLER

Yatlarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptı. Ağır yaralanan çifti, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı.

İlk müdahalenin ardından çift, Bodrum'a getirildi. Saat 10.15 sıralarında ambulans helikopterle Bodrum'dan İstanbul'a getirildi.

Sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilen Vuslat Doğan Sabancı'nın da saat 11.30'da ambulans helikopterle İstanbul'a getirildiği belirtildi.

Çift, Şişli'deki Amerikan Hastanesi'nde tedavi altında.

Pegasus’un sahibi Ali Sabancı ve Aydın Doğan’ın kızı Vuslat Doğan Sabancı kaza yaptı! İşte ünlü çiftin sağlık durumları ile ilgili etiketler Vuslat Doğan Sabancı Ali Sabancı Pegasus Hava Yolları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.