Ve sonunda beklenen oluyor! GTA 6 bu hafta duyurulabilir: Fragman tarihi de ortaya çıktı

Rockstar Games'in yıllardır beklenen oyunu GTA 6 ile ilgili çok önemli bir bilgi paylaşıldı. Buna göre, uzun süredir beklenen GTA 6'nın duyurusu bu hafta yapılacak ve aralık ayında da bir fragman yayınlanacak.

Tüm dünyanın heyecanla beklediği oyun GTA 6, resmi olarak duyurulmasa da birçok söylenti ve sızıntı ile birlikte az da olsa detaylara ulaşıyorduk. Ancak bu kez beklenen oluyor ve oyun resmi olarak duyurulmak üzere.

Bloomberg’in oyun dünyasından verdiği haberleriyle bilinen gaztecisi Jason Schreier, Grand Theft Auto 6 (GTA 6) duyurusunun bu hafta içerisinde yapılacağını bildirdi.

Ayrıca Rockstar Games, aralık ayındaki 25. yıl dönümü sırasında GTA 6 için bir fragman yayımlamayı planlıyor.

ÇIKIŞ TARİHİ HALA BELLİ DEĞİL

GTA 6'nın çıkış tarihi henüz belli olmasa da, sektöre yakın kaynaklar oyunun 2024 sonunda çıkacağını tahmin ediyor. GTA V'in çıkışının üzerinden 10 yıldan fazla süre geçtiğini düşünürsek GTA 6 için tamin edilen tarihin doğru olma ihtimali yüksek. 

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber