Uyanış Büyük Selçuklu'dan Teşkilat'a sürpriz transfer! Çağlar Ertuğrul o isimle karar değiştirdi!

TRT 1 dizileri arasında transfer iddiları sosyal medyaya bomba gibi düştü. İddialara göre Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yıldız ismi Teşkilat'ın kadrosuna katılmak üzere. Çağlar Ertuğrul'un diziye devam kararı almasında ise bu transferin etkili olduğu söyleniyor.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Ezgi Eyüboğlu gibi isimleri kadrosunda bulunduran ve ilk bölümünden itibaren adeta fırtınalar estiren TRT 1 dizisi Teşkilat'ın sezon finalinde Çağlar Ertuğrul'un kaza sahnesi gündem olmuştu. Oyuncunun yapım şirketinden isteklerinin karşılanmaması halinde diziden ayrılmak istediği ortaya çıkmıştı.

Son gelen bilgilere göre ise Çağlar Ertuğrul Teşkilat'a devam kararı aldı. Kaza sahnesinin oyuncu ile ayrılık iddiları üzerine yazıldığı söylenmişti. Ancak uzun süren görüşmeler sonrasu Ertuğrul'un diziye devam kararı aldığı öğrenildi.

Öte yandan bir başka TRT 1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'dan ayrılığı daha önce kesinleşen yıldız oyuncu Ekin Koç ise Teşkilat'ın kadrosuna katılmak üzere!

Ahmet Sencer karakteri ile izleyicinin gönlünde taht kuran Koç, dizinin Alparlasn dönemini anlatacağı ikinci sezonunda yer almayacak. Hal böyle olunca oyuncunun her an Teşkilat ya da bir başka diziye transfer olacağı iddiaları gündemdeki yerini koruyor.

Ekin Koç da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yeni sezon bir dizide rol amak istediğini söylemişti.

"Sorun iadeiziyaret adımıyla çözüldü" Ali Koç başkanlığa devam ederse ilk imza Mert Hakan Yandaş'tan Polise damacana ile saldırmıştı! Gözaltına alındı
Sonraki Haber