Uyanış Büyük Selçuklu'dan Teşkilat'a sürpriz transfer! Çağlar Ertuğrul o isimle karar değiştirdi!

TRT 1 dizileri arasında transfer iddiları sosyal medyaya bomba gibi düştü. İddialara göre Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yıldız ismi Teşkilat'ın kadrosuna katılmak üzere. Çağlar Ertuğrul'un diziye devam kararı almasında ise bu transferin etkili olduğu söyleniyor.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Ezgi Eyüboğlu gibi isimleri kadrosunda bulunduran ve ilk bölümünden itibaren adeta fırtınalar estiren TRT 1 dizisi Teşkilat'ın sezon finalinde Çağlar Ertuğrul'un kaza sahnesi gündem olmuştu. Oyuncunun yapım şirketinden isteklerinin karşılanmaması halinde diziden ayrılmak istediği ortaya çıkmıştı.

Uyanış Büyük Selçuklu setinde kılıç kazası: Ekin Koç'un parmağı kırıldı! Ekin  Koç kimdir, kaç yaşında?

Son gelen bilgilere göre ise Çağlar Ertuğrul Teşkilat'a devam kararı aldı. Kaza sahnesinin oyuncu ile ayrılık iddiları üzerine yazıldığı söylenmişti. Ancak uzun süren görüşmeler sonrasu Ertuğrul'un diziye devam kararı aldığı öğrenildi.

Uyanis: Büyük Selcuklu (2020)

Öte yandan bir başka TRT 1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'dan ayrılığı daha önce kesinleşen yıldız oyuncu Ekin Koç ise Teşkilat'ın kadrosuna katılmak üzere!

Ahmet Sencer karakteri ile izleyicinin gönlünde taht kuran Koç, dizinin Alparlasn dönemini anlatacağı ikinci sezonunda yer almayacak. Hal böyle olunca oyuncunun her an Teşkilat ya da bir başka diziye transfer olacağı iddiaları gündemdeki yerini koruyor.

Uyanış Sencer kim, gerçek adı ne? Uyanış: Büyük Selçuklu Sultan Ahmet  Sencer kimdir? Ekin Koç kimdir, kaç yaşında ve nereli? - Haberler

Ekin Koç da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yeni sezon bir dizide rol amak istediğini söylemişti.

 

Uyanış Büyük Selçuklu'dan Teşkilat'a sürpriz transfer! Çağlar Ertuğrul o isimle karar değiştirdi! ile ilgili etiketler TRT 1 Ekin Koç Çağlar Ertuğrul Uyanış: Büyük Selçuklu teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.