Çölün ortasında bir mucize Darbat Vadisi

Umman’ın doğal güzelliklerinden biri olan Darbat Vadisi, mevsimlik şelaleleri, mağaraları, göletleri ve ağaç türleriyle birçok turisti kendine hayran bırakıyor. Zufar vilayetinin Taka bölgesinde bulunan Darbat Vadisi, çöl iklimine sahip Basra Körfezi'nin güney kesiminde yer alması nedeniyle bir "mucize" olarak nitelendiriliyor.

Darbat Vadisi, Suudi Arabistan'ın güneyi ile Yemen'in kuzeydoğusunda yer alan Rubülhali Çölü'ne sadece 170 kilometre uzaklıktatır. Darbat Vadisi, Arap Yarımadası'nın kızgın kum tepelerine yakın bölgede yemyeşil bitki örtüsü ve akarsularıyla yerli ve yabancıların vazgeçilmez ziyaret yerlerinden biri olarak öne çıkıyor.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin" "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım"