Ümit Özdağ ile Kılıçdaroğlu nasıl anlaştı? Zafer Partisi hangi sözleri aldı?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na destek kararı ile anlaştıkları protokol metninin şifrelerini, HDP'li Sırrı Süreyya Önder'in Kılıçdaroğlu'nun kendilerine verdiği sözlerini hatırlatmasını ve Gelecek Partisi'nin Özdağ'ın açıklamasına tepkisini değerlendirdi.

''KILIÇDAROĞLU'NUN AKLINA ANAYASA'NIN İLK 4 MADDESİNİ SAVUNMAK YENİ Mİ GELDİ?''

Ceyhun Bozkurt, ''Ümit Özdağ Kılıçdaroğlu ile Millet İttifakı'nın bütün bileşenlerini kapsayacak bir görüşme yaptı. Kılıçdaroğlu bu protokol metnine imza attı ancak HDP faktörü ne olacak? HDP 5 maddeye karşı çıkıyor. HDP yöneticilerini mutsuz eden her şer Türkiye'nin hayrınadır. Kılıçdaroğlu'nun aklına Anayasa'nın ilk 4 maddesini savunmak yeni mi geldi?

''HDP, KILIÇDAROĞLU'NU SIKIŞTIRIYOR''

Kılıçdaroğlu HDP'ye birden fazla konuyu taahhüt etmiş. HDP'li Sırrı Süreyya Önder, Kılıçdaroğlu'na 'Bizimle uğraşırsan, yaptığın mutabakatın maddelerini açıklarız' demeye getiriyor. HDP Kılıçdaroğlu'nu sıkıştırıyor. Bu bir Amerikan masasıdır. ABD, oturun yerinizde derse partiler tıpış tıpış gider oy verir. HDP'yle, FETÖ'yle, ABD'yle masa kurarsanız başınıza gelecekler bunlardır.

''MİLLET İTTİFAKI'NIN BİLEŞENLERİ ÖZDAĞ-KILIÇDAROĞLU PROTOKOLÜNÜ KABUL ETMEYEBİLİR''

Kılıçdaroğlu ile Özdağ arasındaki protokol metninde Millet İttifakı'nın diğer liderlerinin imzası neden yok? İttifakın her yerinde belirsizlik var. Ne olacağı belli değil, önünü göremiyorsun. Millet İttifakı'nın bileşenleri bu protokolü kabul etmeyebilir. Pazartesi günü iş değişebilir, 'anlaşma geçersizdir' diyebilirler. 7'li masa Türkiye'nin içini sıkıntıya sokma masasıdır, bütün planları bu.

''PYD TERÖR DEVLETİNİN ALT YAPISINI TÜRKİYE'DEN GÖNDERECEKLERİ SURİYELİLER İLE OLUŞTURACAKLAR''

ABD'yle anlaşarak Suriye'nin kuzeyine PYD terör devletine 'vatandaş' ve işçi olarak gönderecekler. PYD terör devletinin alt yapısını Türkiye'den gönderecekleri Suriyeliler ile oluşturacaklar. PYD'nin ekonomi ayağını oluşturacaklar. ABD'yle anlaşma Suriye'nin kuzeyinde terör devletçiğinin alt yapısı oluşturmaktır. Suriye, Şam'la anlaşma devre dışı kalır. Ekonomik alt yapıyı Suriyeliler üzerinden kurarlar.’’ ifadelerini kullandı.

 ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!